Awards

HomeAwards

Reclamebureau Nijmegen

Communicatieprijs Nijmegen - Splash Your City

Onze vrienden van Agency-X en Opgemerkt hadden maar één doel: de eerste pop-up waterslide van Nederland organiseren. Nog voordat de Randstad dit voor elkaar zou krijgen, want Nijmegen moest op de kaart worden gezet. Splash Your City is de steilste pop-up waterslide van Nederland. En dat in Nijmegen! De 150 meter lange waterglijbaan vond plaats in de Stikke Hezelstraat.

Codebreakers ontwikkelde voor Splash Your City een website. Dit om de kaartverkoop te stimuleren en zo snel mogelijk bovenaan in Google terecht te komen. We hebben hiervoor een AdWords advertentie ingericht en binnen no time was Splash te vinden in de hoogste zoekresultaten van Google. Daarnaast liep de kaartverkoop lekker en was het één dag van tevoren uitverkocht. Een toffe samenwerking dus. Agency-X en Opgemerkt gaven zichzelf met het project Splash op voor de Communicatieprijs en wonnen hiermee de publieksprijs. De heren hebben laten zien wat Nijmegen in huis heeft!

BOVAG Autobedrijf van het Jaar - Autobedrijf De Baaij

Samen met Autobedrijf Thijs de Baaij zijn wij het avontuur aangegaan. Het doel was om Autobedrijf de Baaij (voorheen BCS Van Gool) Autobedrijf van het Jaar te laten worden. Inmiddels kunnen we met veel trots vertellen dat dit is gelukt. Op 4 oktober 2016 ging eigenaar Thijs de Baaij er met de titel vandoor. Een titel die menig autobedrijf wel wilt hebben.

De grote vraag is natuurlijk: hoe hebben we dit voor elkaar gekregen? Nadat het re-branding traject was afgerond, hebben we Thijs aangemeld voor Autobedrijf van het Jaar. We hebben alles op alles gezet om zoveel mogelijk consumentenstemmen te verzamelen. De domeinnaam stemopons.nu, met een re-direct naar de BOVAG stempagina, was het startpunt. Daarnaast liep er een AdWords- en social media campagne. Allemaal om de mensen naar de stempagina te leiden. Met resultaat, want Autobedrijf de Baaij stond in de halve finale en eindigde uiteindelijk als winnaar. Daarom verstuurde wij diezelfde avond een persbericht naar de mannen van de Gelderlander. Een terechte winnaar vinden wij!

Reclamebureau Nijmegen
Reclamebureau Nijmegen

Femme Tech Bedrijven Award - General Ledger

De Femme Tech bedrijven Award nomineerde op 19 november 2015 het bedrijf General Ledger als geheel. Zo heeft Nancy de Klomp haar tweede award in een korte tijd op zak. De prijs is bedoeld voor bedrijven die streven naar het behoud van vakvrouwen voor de techniek.

Eerlijk is eerlijk. Dat doet General Ledger als geen ander. General Ledger bestaat voornamelijk uit vrouwen. Samen met General Ledger heeft Codebreakers dit merk op die manier gepositioneerd. Vrouwen in de techniek stond in de positionering centraal. Vrouwen kunnen ook handig en stoer zijn. Zij horen ook thuis in de techniek. Op die manier werd dit bedrijf interessant voor deze award. Eigenaresse Nancy doet er alles aan om een voorbeeld te zijn voor de techniekwereld. Ze gelooft er in dat vrouwen en techniek de ideale combinatie zijn. Nancy jaagt haar dromen na, en dat kunnen wij alleen maar stimuleren.

VIVA400 - Nancy Klomp

Een vrouw met een passie voor techniek en eigenaresse van metaalbewerkingsbedrijf General Ledger uit Elst, dat is Nancy Klomp. Op 17 november stond deze powervrouw in de spotlights en won ze de VIVA400- award onder de categorie “Krachtpatsers”. Dé award voor inspirerende en succesvolle vrouwen.

De VIVA400 award is bedoeld voor vrouwen die het verschil maken binnen haar vakgebied. Als gevolg van een branding traject heeft Codebreakers de organisatie General Ledger op die manier gepositioneerd. Op die manier kwam de General Ledger in aanmerking voor de award. Nancy zet zich in om vrouwen enthousiast te maken op gebied van techniek. Om die reden werd ze verkozen tot één van de vier winnaressen. VIVA400 roept één winnaar per categorie uit en doet niet aan ranking, maar wij wel. Voor ons is Nancy dé powervrouw van 2015!

Reclamebureau Nijmegen

ZIJ GINGEN JE VOOR

Deze klanten gingen met ons mee op avontuur. Bekijk de weg die zij bewandelden door op de bedrijfslogo’s te klikken.
image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl