Branding Agency Nijmegen

  • 'Welk verhaal wil je dat er over je verteld wordt?'
  • 'Trots op je merk.'
  • 'Stabilisatie, franchisen, opschalen of verkoop.'

Waarom bestaat jouw merk? Wat is jouw verhaal en wordt dit verhaal goed vertaald naar de buitenwereld? Ben je op zoek naar dé merkstrategie die je echt uniek gaat maken? Of ben je er simpelweg op uit om weer trots te worden op je merk? Hier kunnen wij je verder mee helpen. De eerste stap naar een tastbare brand experience voor jou en je klanten.

Codebreakers Branding Agency: Rise by lifting brands.

Contact hier een branding expert!

Is er iets wat wij echt moeten weten? Of is er iets niet duidelijk? Of wil je gewoon je hart luchten? Neem contact met ons op.

BRANDING STRATEGIE

Als we het hebben over branding dan begint het verhaal bij de strategie van je bedrijf. Vanuit de strategie wordt een uniek en relevant merkverhaal ontwikkeld, passend bij de gewenste identiteit van jouw organisatie.

Waar marketing ‘pusht’ is branding meer ‘pull’. Klanten worden naar je bedrijf toe getrokken omdat ze zich kunnen identificeren met het verhaal dat jij vertelt. Het is daarom heel belangrijk om te weten welk verhaal je wilt vertellen en welk verhaal bij de mensen past die je probeert te bereiken. Daarom beginnen we altijd met onderzoek. Waaruit bestaat jouw avontuur? Welke financiële, commerciële en ideële doelen wil je behalen? Welke behoeftes en percepties hebben de belangrijkste stakeholders? In hoeverre komen de huidige en de gewenste situatie overeen? Wanneer we dit weten kunnen we de problemen bij de wortel aanpakken.

De strategie wordt vervolgens bepaald op basis van verschillende merkmodellen. Wat maakt jouw merk uniek? Wat zijn de belangrijkste waarden die de organisatie – en niet te vergeten de doelgroep – nastreven? Wat zijn de grootste drijfveren binnen de organisatie? Vanuit de ontwikkelde strategie wordt er een merkconcept ontwikkeld: de rode draad van het merk. Het merkconcept staat altijd centraal. Zo zorgen wij ervoor dat jouw gehele identiteit hierop aansluit. Zodra beide partijen het eens zijn met het concept, wordt het volledige merk uitgewerkt in de volgende drie elementen: Brand Identity (de roots van het merk), Creative Identity (alle fysieke output) en Visual Identity (een beschrijving van de visuele elementen).

1. Onderzoek

_
_
_
_

2. Strategie

_
_
_
_

3. Concept

_
_
_
_

4. Identiteit

_
_
_
_

BRANDING DIENSTEN

Wij zorgen ervoor dat jij weer trots bent op jouw merk. Om dit proces te verduidelijken hebben we alle diensten die hierbij horen voor je op een rij gezet. Bekijk hier de mogelijkheden.

Strategische sessie

Aan het eind van de strategische sessie weet je precies wat er tussen jou en het behalen van je ondernemersdromen en -doelen in staat.

Meer weten over strategische sessiesLees verder.

Onderzoek

Verschillen tussen de huidige en gewenste identiteit en het imago worden in kaart gebracht. Hoe ziet de weg eruit naar het behalen van jouw dromen en doelen?

Meer weten over onderzoek?
Lees verder.

Strategieontwikkeling

De zoektocht naar jouw unieke en relevante merkverhaal.

Meer weten over ontwikkeling?
Lees verder.

Merkconcept

‘The big idea’ draagt de juiste positionering en merkeigenschappen uit en vertelt jouw unieke merkverhaal.

Meer weten over merkconcept?
Lees verder.

Brandcode

De merkidentiteit wordt van A tot Z uitgewerkt in een brandcode. Maar waaruit bestaat een merk eigenlijk?

Meer weten over de brandcode?
Lees verder.

Creative briefing

Consistentie is uitermate belangrijk om je merkverhaal geloofwaardig te maken. Hoe zorg je ervoor dat jouw merk consistent uitgedragen wordt?

Meer weten over de creative briefingLees verder.

Merkcommunicatie jaarplan

Een document waarin staat beschreven wat je komend jaar gaat doen. Alles staat in lijn met het merk.

Meer weten over het merkcommunicatie jaarplan?
Lees verder.

YOUR BRAND IS WHAT OTHER PEOPLE SAY ABOUT YOU WHEN YOU’RE NOT IN THE ROOM.

– Jeff Bezos

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl