Branding Agency Nijmegen

  • 'Welk verhaal wil je dat er over je verteld wordt?'
  • 'Trots op je merk.'
  • 'Stabilisatie, franchisen, opschalen of verkoop.'

Waarom bestaat jouw merk? Wat is jouw verhaal en wordt dit verhaal goed vertaald naar de buitenwereld? Ben je op zoek naar de merkstrategie die je echt uniek gaat maken? Of ben je er simpelweg op uit om weer trots te worden op je merk? Hier kunnen wij je verder mee helpen. De eerste stap naar een tastbare brand experience voor jou en je klanten.

Codebreakers Branding Agency: Rise by lifting brands.

Contact hier een branding expert!

Is er iets wat wij echt moeten weten? Of is er iets niet duidelijk? Of wil je gewoon je hart luchten? Neem contact met ons op.

BRANDING STRATEGIE

Als we het hebben over branding dan begint het verhaal bij de strategie van je bedrijf. Vanuit de strategie wordt een uniek en relevant merkverhaal ontwikkeld, passend bij de gewenste identiteit van jouw organisatie.

Waar marketing ‘pusht’ is branding meer ‘pull’. Klanten worden naar je bedrijf toe getrokken omdat ze zich kunnen identificeren met het verhaal dat jij vertelt. Het is daarom heel belangrijk om te weten welk verhaal je wilt vertellen en welk verhaal bij de mensen past die je probeert te bereiken. Daarom beginnen we altijd met onderzoek. Waaruit bestaat jouw avontuur? Welke financiële, commerciële en ideële doelen wil je behalen? Welke behoeftes en percepties hebben de belangrijkste stakeholders? In hoeverre komen de huidige en de gewenste situatie overeen? Wanneer we dit weten kunnen we de problemen bij de wortel aanpakken.

De strategie wordt vervolgens bepaald op basis van verschillende merkmodellen. Wat maakt jouw merk uniek? Wat zijn de belangrijkste waarden die de organisatie, en niet te vergeten de doelgroep, nastreven? Wat zijn de grootste drijfveren binnen de organisatie? Vanuit de ontwikkelde strategie wordt er een merkconcept ontwikkeld, de rode draad van het merk. Het merkconcept staat altijd centraal. Zo zorgen wij ervoor dat je gehele identiteit hierop aansluit. Zodra beide partijen het eens zijn met het concept, wordt het volledige merk uitgewerkt in de volgende drie elementen: Brand identity, de roots van het merk. Creative identity, alle fysieke output. Visual identity, een beschrijving van de visuele elementen.

1. Onderzoek

2. Strategie

3. Concept

4. Identiteit

BRANDING DIENSTEN

Branding. Wij zorgen ervoor dat jij weer trots bent op jouw merk. Om dit proces te verduidelijken, hebben we alle diensten die hierbij horen voor je opgesplitst. Bekijk hier de mogelijkheden.

Strategische sessie

Aan het eind van de strategische sessie weet je precies wat er tussen jou en het behalen van ondernemersdromen- en doelen in staat.

Meer weten over strategische sessiesLees verder.

Onderzoek

Verschillen tussen de huidige en gewenste identiteit en het imago worden in kaart gebracht. Hoe ziet de weg eruit naar het behalen van jouw dromen en doelen?

Meer weten over onderzoek?
Lees verder.

Strategie ontwikkeling

De zoektocht naar jouw uniek en relevant merkverhaal.
Meer weten over strategie ontwikkeling? Lees verder

Meer weten over ontwikkeling?
Lees verder.

Merkconcept

‘The big idea’ draagt de juiste positionering en merkeigenschappen uit en vertelt jouw unieke merkverhaal.

Meer weten over merkconcept?
Lees verder.

Brandcode

De merkidentiteit wordt van A tot Z uitgewerkt in een brandcode. Maar waaruit bestaat een merk eigenlijk?

Meer weten over de brandcode?
Lees verder.

Creative briefing

Consistentie is uitermate belangrijk om je merkverhaal geloofwaardig te maken. Hoe zorg je ervoor dat jouw merk consistent uitgedragen wordt?

Meer weten over de creative briefingLees verder.

Merkcommunicatie jaarplan

Een document waarin staat beschreven wat je komend jaar gaat doen. Alles staat in lijn met het merk.

Meer weten over het merkcommunicatie jaarplan?
Lees verder.

YOUR BRAND IS WHAT OTHER PEOPLE SAY ABOUT YOU WHEN YOU’RE NOT IN THE ROOM.

– Jeff Bezos

VRAAG HIER EEN STRATEGISCHE SESSIE AAN!

Zonder concrete strategie is je bedrijf een huis zonder fundering. Door middel van de strategische sessie ‘The Quest’ gaan we terug naar de kern. We doorlopen de sessie aan de hand van een verhaal waarin de organisatie centraal staat. Wij zien het ondernemerschap als het bewandelen van een avontuurlijke weg. De weg naar het realiseren van jouw ondernemersdromen en -doelen. Wat is jouw oproep tot avontuur?

Durf jij het aan…? Neem vrijblijvend contact op.

BRANDING BRANCHES

Branding is voor elke organisatie. Of het nu een zorginstelling is, een administratie en accountancy kantoor, een investeringsbureau of een logistiek bedrijf. Wij vertellen als full service branding bureau het verhaal van verschillende branches. Samen gaan we op zoek naar de ultieme merkstrategie en ontwikkelen we een sterke merkidentiteit. Het belangrijkste is dat wij dezelfde ambities delen zodat we elkaar naar een hoger niveau tillen.

WAAROM BRANDING?

Wij hebben er nog zin in! Bij Codebreakers gaan we elk avontuur aan. Wij gaan vol enthousiasme terug naar de kern om uiteindelijk tot een passende en unieke merkidentiteit te komen. Bekijk hiernaast waarom je geen spijt krijgt als je voor Codebreakers kiest.

Codebreakers – Branding Agency Nijmegen, we duiken graag in het diepe met je.

Elke klant staat bij ons in de spotlights. Wij vinden dat zij de volle aandacht verdienen. Alleen zo komen we tot gewenste resultaten. Onze branding experts nemen klanten mee in het gehele proces en staan altijd open voor input.

Differentiatie staat bij ons hoog in het vaandel. Een kwalitatief merk neerzetten dat zich onderscheidt van de rest. Daar streven we naar.

De merkidentiteit wordt tot in de puntjes ontwikkeld. Maar hier houdt het niet op, nee hier begint het pas. Dankzij branding staan alle merkuitingen in één lijn met het merk en kun jij jouw merkverhaal consistent uitdragen. Ook een logo en website aansluitend op je merk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze branding experts zijn het liefst de hele dag bezig met merken. Dit komt omdat iedereen binnen Codebreakers de kans krijgt te excelleren binnen zijn/haar domein. Als klant werk je dus alleen met mensen die een flinke passie voor branding hebben en daar ook nog eens goed in zijn.

Elk merk is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Wij gaan op zoek naar datgene dat jouw merk uniek maakt. Onze merkverhalen zijn onderscheidend, sterk en prikkelen de doelgroep.

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scroll
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl