Strategische sessie

HomeBrandingStrategische sessie

The Quest

Zonder concrete strategie is je bedrijf een huis zonder fundering. Door middel van de strategische sessie ‘The Quest’ gaan we terug naar de kern. We doorlopen de sessie aan de hand van een verhaal waarin de organisatie centraal staat. Wij zien het ondernemerschap als het bewandelen van een avontuurlijke weg. De weg naar het realiseren van jouw ondernemersdromen en -doelen.

Onze aanpak

We beginnen de sessie met het achterhalen waaruit het avontuur van de organisatie bestaat. Vervolgens stippelen we de weg uit die de organisatie zal bewandelen om de ondernemersdromen en –doelen te realiseren. De weg naar het uiteindelijke doel wordt niet bewandeld zonder obstakels, dat maakt het proces zo avontuurlijk. We gaan opzoek naar de obstakels, zodat we deze uiteindelijk van de weg kunnen ruimen. Waar loop je tegenaan? Lekker zeiken lucht op, maakt het hoofd leeg en geeft nieuwe inzichten.

Wij geloven erin dat iedereen trots kan en moet zijn op zijn eigen merk. Daarom gaan wij de confrontatie aan. Tijdens de sessie wordt er op pijnlijke plekken gedrukt om het uiterste uit de organisatie te halen. Ogen worden geopend en mensen worden geconfronteerd. Alleen op deze manier komen dromen boven water en ontstaan er weer fonkelingen in de ogen. Durf jij de sessie aan te gaan met ons?

Voordelen van de sessie

Aan het einde van de sessie heeft de organisatie:

  • In kaart welke afslag zij het beste kan nemen om gewenste ondernemersdromen en –doelen te realiseren;
  • Een helder overzicht van alle issues die uit de wereld geholpen moeten worden om financiële, commerciële en ideële doelen te behalen;
  • Concrete aanwijzingen en suggesties om obstakels te lozen en stappen te maken tijdens het bewandelen van de weg naar de ondernemersdromen en –doelen.

 

Heb jij je grootste droom al voor ogen, maar weet je nog niet welke afslag je moet nemen? Of heb je zoveel dromen dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Geen probleem. Wij helpen je graag om dromen boven water te krijgen en de weg ernaartoe uit te stippelen zodat jij stappen kunt zetten.

Ben je geïnteresseerd?

Zij gingen je voor

Heb jij behoefte aan een branding expert?

Neem hier direct contact op met een Codebreaker. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scroll
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl