Blog

HomeDagboek

De hele dag binnen op kantoor maakt je gaar, Je raakt minder scherp en maakt je dag extra zwaar. Verlies geen focus en loop eens naar de uitgang, Zodat je er voor wat frisse lucht gauw even uit kan.

jun 22, 2017

0

Als professional ben je vooral met je vak bezig, Dat vertaalt zich soms in het geven van een lezing. Zo stond Siv gisteren bij Gezond aan de Waal, Ben jij al bekend met zijn ondernemersverhaal?

jun 21, 2017

0

Autonomie, competentie en verwantschap, Nemen je mee naar succes, stap voor stap. Hoe het hier werkt kan je vanavond horen, Ook komt het in deze sneakpeak kort naar voren. Filmed by: Guido Crolla

jun 20, 2017

0

Flink veel photoshoppen en ontwerp op maat, Een wereld die goed met haar tijd meegaat. Dat hoort bij het leed dat graphic design heet, Lees nu deze 5 trends, en ben weer up-to-date.

jun 19, 2017

0

Één team, taak, doel, zorgen dat je beter wordt. Wat dat betreft is ondernemen net een topsport. Kwaliteitscollega’s kunnen constant kritisch kijken. Elkaar op goede, maar ook op foute zaken wijzen.

jun 16, 2017

0

Ongeschreven wetten zijn dus niet gearchiveerd. Dus niet altijd nageleefd, hoe hard je ook probeert. Wij legde dit probleem niet onder de groene zoden. Elk etmaal effectief door elf essentiële geboden.

jun 15, 2017

0

Ontwikkeling stopt als je er niks voor doet. Maar verbreding van horizon doet alles goed. Wil je weten of je ook andere dingen kan? Loop mee met een ander domein, leer ervan!

jun 12, 2017

0

Soms raken de geniale ideeën een beetje op, Slaan ingevingen niet meer de spijker op z’n kop? Out of the box denken trekt je snel uit deze sleur, Brainstormen brengt blije bevindingen op zijn beurt.

jun 09, 2017

0

De jeugd moet soms om een kans schreeuwen. Moeten bewijzen dat ze gretig zijn als leeuwen. Rise by lifting others, dat staat buiten kijf. De ideale filosofie voor een erkend leerbedrijf.

jun 08, 2017

0

Met de tijd mee en volg de revolutie van het beeld, Je ontdekt vanzelf hoe het werkt als je er mee speelt. Aan de slag met beelden, maar hoe doe je dat nou puik? Verrassend veel voorbeelden van goed Pinterest gebruik.…

jun 07, 2017

0

0
31
image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl