Blog

HomeDagboek

Daar stonden onze fantastische fotografen, Met de precieze programmeurs van WinIt in Grave, Mike schoot met scherp, Carli bedwong het licht, Zo hebben ze prachtige plaatjes in het vooruitzicht.

feb 23, 2018

0

Soms lopen de spanningen iets omhoog op kantoor, Nou, wij hebben daar een geweldig goede oplossing voor. Waren we elkaar een dagje even flink tot last? Dan spelen we een spelletje Street Fighter op onze kast.

feb 22, 2018

0

Codebreakers converseren graag over goede ideeën, Toch zijn ze niet snel over opdrachten tevreden. Want een wow-factor komt niet zomaar aanwaaien, Daarom laten ze dagelijks hun hersenen draaien.

feb 21, 2018

0

In Frankrijk trainde Mike voor de volgende Spelen, Daardoor kon hij deze fantastische foto met ons delen. Een uitmuntend uitzicht lag aan zijn voeten, Dat hij iedere ochtend opnieuw mocht begroeten.

feb 20, 2018

0

Een prachtige passie voor grafisch vormgeven, Geeft Ferdy een goed doel om na te streven. Bij Codebreakers zal hij zijn skills flink gaan slijpen, Welkom Ferdy, we kijken uit naar mooie tijden.

feb 19, 2018

0

Fantastische foto’s schieten vergt vakmanschap, Het resultaat is een prachtig plaatje van iedere hap. Concentratie, creativiteit en het juiste licht, Maakt iedere foto zo mooi als een gedicht.

feb 16, 2018

0

Wij wachtten vandaag op onze lunch vol smart. Want toen stond Sven vol spanning aan de start. Het mocht niet baten, zelfs met onze smeekbedes, Gelukkig werd die andere Nederlander wel tweede.

feb 15, 2018

0

De rijmen rollen donderend door de studio, Het wordt een heuse hit voor op de radio. De creativiteit komt er constant knallend uit, Als een storytelling agency denken we altijd vooruit.

feb 14, 2018

0

Stagiair Sanneke begon bij de opleiding psychologie, Toch voelt ze bij branding en marketing meer emotie. Ze is bij Codebreakers om te leren van ieder moment, Welkom Sanneke, hartstikke leuk dat je erbij bent!

feb 13, 2018

0

Trots loopt de beste man over onze stadsstraten, Omsingeld door carnavallers met Codebreakers-kaarten. Sponsor van het mooiste feest van het jaar, Wandel Knotsenburg in en je ziet ons daar!

feb 12, 2018

0

0
46
image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl