Blog

HomeDagboek

De derde dinsdag is ooit tot Prinsjesdag gekroond, Dus neemt onze koning weer plaats op de troon. Het volk wordt voorgelezen als een kind door zijn pa, Geen sprookje, maar ‘gewoon’ de miljoenennota.

sep 19, 2017

0

Doe wat je leuk vindt, dan hoef je nooit te werken, Zorg dat je altijd het merk weet te versterken. Lachend lessen leren, bij je fouten is waar je start, Codebreakers zit in ons DNA, maar ook in ons hart.

sep 18, 2017

0

Codebreakers, dat zijn rasechte avonturiers, Vliegen vol verwachting naar plekken ver van hier. Even lekker ontsnappen aan de werkdruk, Trok Bas door het mooie Sri Lanka in een TukTuk.

sep 15, 2017

0

Deze week werd het ons team iets minder klein, Data analyseren is voor hem geen onbekend terrein. Benieuwd hoe goed hij bij Codebreakers past, Hier is ‘ie dan, onze leergierig nieuwe kracht Thomas.

sep 14, 2017

0

Aretha Franklin zong er vijftig jaar geleden al over, Het is een woord waar wij bij Codebreakers in geloven. Een ideaal dat nooit en te nimmer zal veranderen. Want Codebreakers hebben altijd respect voor anderen.

sep 13, 2017

0

Guus ging gezellig met Siv wat eten en kletsen, Want zo gaat elkaar leren kennen toch het beste. Biertjes en een lekkere pizza doen dan hun werk, Even wat anders bespreken dan zaken en het merk.

sep 12, 2017

0

Als je altijd maar afwacht zal je niet slagen, Probeer jezelf daarom altijd uit te dagen. Neem niet naïef alles zomaar voor lief, Codebreakers zijn altijd zeer proactief.

sep 11, 2017

0

Vandaag kregen we bij Codebreakers bezoek van de HAN, Voor verfrissende verhalen hebben wij de juiste man. Met zijn ondernemersverhaal weet Siv te inspireren, En de studenten Commerciële Economie wat bij te leren.

sep 07, 2017

0

Proactiviteit past perfect bij Codebreakers, Want kansen zijn overal, dat weten wij zeker. Grijp ze en werk vanuit de intrinsieke motivatie, Dan kom je gauw tot een prachtige creatie.

sep 06, 2017

0

Graag stellen we onze nieuwe kracht aan je voor, Ze zal gaan zorgen voor wat positiviteit op kantoor. Kim kijkt kritisch naar onze klanttevredenheid. Dat is om hier af te studeren haar prioriteit.

sep 05, 2017

0

0
36
image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl