Blog

HomeDagboek

Vindingrijk vermarkten vindt hij interessant, Dus is hij bij Codebreakers goed beland. Stagiair Stan schrijft hier een adviesrapport, Dikke kans dat ’t met die Tukker wel wat wordt.

nov 15, 2017

0

Queen klonk cool als in de eighties, Onze Dylan heeft het op zijn netvlies. Velen vinden hen zonder Freddy minder fijn, Toch bewezen ze dat niets ’t einde hoeft te zijn.

nov 14, 2017

0

Constant kritisch kijken is één van Siv’s sterke kanten, Tijdens StartUp24 wist hij dan ook van wanten. Bevlogen beoordeelde hij als jurylid ieder idee, Slimme studentenplannen stemmen hem tevree.

nov 13, 2017

0

Guus kwam hier om eindelijk zijn afstuderen af te maken, Vele boeken gelezen en heeft zijn hersens laten kraken. Analyseerde arbeidsmarktcommunicatie en adviseert, Presenteert wat hij bij Codebreakers zoal heeft geleerd.

nov 10, 2017

0

Aan achterstallige administratie komt een eind, Thomas heeft ons voor komend jaar voorbereid. Alles overzichtelijk in ouderwetse mappen, Ook op dit vlak maken we eindelijk stappen.

nov 09, 2017

0

Wijsheden wijzen je wel eens wijs de weg, Zeker wanneer het iets over je werk zegt. Hang een tegeltje op, of zet het ergens neer, Leer ervan en gebruik ‘m voor de volgende keer.

nov 06, 2017

0

Vele vuurtjes veranderen vaak van eigenaar, Er is altijd wel iemand die ze stiekem ‘spaart’. Ook onze aansteker ging van hand tot hand, En belandde zo regelrecht in het koude Rusland.

nov 03, 2017

0

Herkenbaarheid van je bedrijf krijg je niet voor niks, Strakke stickers schitteren op de auto’s van FireX. Ze vallen meteen op als je er een blik op werpt, Dylan legt dit moment vast en schiet met scherp.

nov 02, 2017

0

Een korte broek in november, de voetjes in het zand, Zalige zonnestralen zorgen ervoor dat Zo goed ontspant. Zijn jaloersmakende foto’s nemen wij maar voor lief, Hij neemt het ervan en geniet op het zonnige Tenerife.

nov 01, 2017

0

Werken brengt allerlei voordelen met zich mee, Op sommigen aanbiedingen zeg je gewoon geen nee. Want kansen worden pas verhalen als je ze aanpakt, Baas Bas bepaalt zijn eigen verhaal in deze dikke bak.

okt 30, 2017

0

0
40
image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl