Blog

HomeDagboek

Tig timelapses van Nijmegen zijn in de maak, Dat is voor Dylan de uitgelezen taak. Met dit mooie weer komt dat zeker goed, Want met zijn skills weet hij hoe dit moet.

apr 18, 2018

0

Een weekend op pad in het oh zo mooie Berlijn, Ook Codebreakers mocht daar onderdeel van zijn. Bas bezocht daar Kinderkrankenhaus Weißensee, Tegen een avontuur in een verlaten pand zegt hij geen nee.

apr 17, 2018

0

Een stem geven aan je bedrijf is essentieel, Bovendien is dit voor bedrijven bijzonder actueel. Wij vieren de Dag van de Stem in het speciaal, Want bij ieder bedrijf hoort een bijzonder verhaal.

apr 16, 2018

0

Ondanks het vandaag vrijdag de 13e is, Ging er bij Codebreakers gelukkig niks mis. Daarom sluiten wij deze week daarom goed af, Met een klein borreltje is dat echt geen straf.

apr 13, 2018

0

Deze mooie multifunctionele pen werkt als een trein, Met de juiste tools & tricks hoeft het niet moeilijk te zijn. Met het editen is dit een echte helpende hand, Op deze manier komen de beste beelden tot stand.

apr 12, 2018

0

De regels voor schrijven hangen soms af van context, Wanneer voeg je spreektaal toe in een tekst? Je kan niet alles wat je zegt zomaar opschrijven, Het moet natuurlijk logisch en leesbaar blijven.

apr 11, 2018

0

Dylan dendert flink door bekende beelden, Die in het verleden al menig scherm streelden. Een showreel geeft zicht op wat wij kunnen met video, Binnenkort kunnen jullie gaan genieten van de show.

apr 10, 2018

0

Beelden voor verschillende video’s zijn in de maak, Dat betekent een uitdagende, maar bijzonder leuke taak. Dit brengt de creativiteit van Jordy extra naar boven, Met het animeren kan hij zich altijd heerlijk uitsloven.

apr 09, 2018

0

Eten, drinken en genieten van het mooie weer, Dat deed Ferdy afgelopen week keer op keer. Hij bezocht Valencia aan de schitterende Spaanse kust, Nu is hij er weer, bruin gekleurd en goed uitgerust!

apr 06, 2018

0

Hij was video-editor bij een groot bedrijf, En heeft motorrijden als liefste tijdverdrijf. Maar het gemis van zijn roots in Nijmegen kon hij niet stoppen, Dus komt Jordy nu onze video’s kwalitatief omhoog schoppen.

apr 05, 2018

0

0
49
image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl