BlogsDemi Mengede - Reclamebureau Nijmegen - Codebreakers

september 19, 2018

Zeg Demi... vertel eens!

Demi is onze nieuwste kracht en stelt zich graag aan jullie voor. Tweewekelijks zal zij delen wat zij hier meemaakt, en wat zij allemaal mag leren.

Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Lees dan snel verder. Vanaf nu is zij zelf aan het woord. Wij zijn benieuwd!

Wie is Demi?

Hi, ik zal mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Demi, vers afgestudeerd in Marketing en sinds begin september werkzaam bij Codebreakers. Ik zal de komende maanden als een echte Codebreaker mijn tanden gaan zetten in verschillende projecten om werkervaring op te doen. Mijn interesse is breed: zowel branding, online marketing als content marketing spreken mij aan. Ik ben altijd nieuwsgierig en sta altijd open om nieuwe dingen te leren en aan te pakken, en dan het liefst met een creatieve drive. Mijn doel om een creatieve, inspirerende business manager en marketeer te worden, komt zo steeds iets dichterbij. En wanneer het op doelen aan komt, ben ik een echte strever: ik moet en zal er alles aan doen om mijn doel te bereiken.

Deze fanatieke drive komt terug in de sport die ik het allerliefst op mijn vrije zondag beoefen: voetbal. Met veel enthousiasme sta ik iedere zondag met mijn teamgenoten op het voetbalveld om een fanatieke pot te spelen. En zelfs dan komen het verantwoordelijkheidsgevoel en het leiderschap in mij naar boven. Dat is ook wat ik zo mooi vond aan het Nederlandse dameselftal. Het was namelijk écht een team.

Wat ga je doen bij Codebreakers?

Met dit enthousiasme ben ik begin september aan het werk gegaan bij Codebreakers. Op de universiteit vijf jaar lang alles theoretisch geleerd, nu is het tijd om praktijkervaring op te doen. Vanaf dag één werd ik in het diepe gegooid, maar ik geloof zelf dat ik op deze manier het meest ga leren. Of ik even een nieuwsbrief wilde maken? Ja, leuk zelfs! Zo begon ik vorige week maandag met het maken van mijn allereerste nieuwsbrief. Met behulp van de tool MailChimp maakte ik mijn eerste nieuwsbrief voor een klant. En dat voelde kei goed! Deze tool helpt mij als beginnende marketeer om een nieuwsbrief te maken in HTML op een eenvoudige, maar duidelijke manier. Het werken in HTML leek voor mij hogere wiskunde, maar na een korte uitleg van Bas was ik er al snel wegwijs in geworden. Ik heb mijn creativiteit en analytisch vermogen gebruikt om tot goede, relevante content te komen, wat ik in de HTML kon zetten en there it was: mijn eerste nieuwsbrief was een feit.

Zoals ik nu begin in de marketingwereld, zo zijn er velen begonnen en zullen er in de toekomst nog velen beginnen. Daarom deel ik vanaf nu om de twee weken een ervaring die ik recentelijk opgedaan heb hier bij Codebreakers. Om jullie op de hoogte te houden van de nieuwste tools in de marketingwereld, het belang van branding en marketing nog maar eens duidelijk te maken, maar ook omdat ik het vet vind mijn verhaal met jullie te delen. Ik ben natuurlijk wel een echte storyteller, net als elke Codebreaker.

Heel veel succes Demi!