Please install the missing plugin - Revolution Slider.

Veelgestelde vragen

De naam Codebreakers is geïnspireerd op het verhaal van Alan Turing, welke verfilmd is in The Imitation Game. In de Tweede Wereldoorlog gebruikten de nazi’s codetaal, ook wel bekend als de enigma code. Turing heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan het kraken van deze code, om een voorsprong te kunnen krijgen op de vijand. Uiteindelijk is dit gelukt en mede hierdoor is de oorlog gewonnen. Wij streven ook naar het kraken van de ultieme code, om zo elke strijd te winnen. Of dit nou een strijd is met een lastig vraagstuk, een pittige doelstelling of een interne strijd: wij doen er alles voor om de code te kraken.

Voor Codebreakers is het niet zozeer belangrijk wat mensen doen, wij interesseren ons vooral in de reden die achter de bezigheden schuilt. Waarom doe je wat je doet? Een schilder maakt schilderijen, zo spannend is dat niet. Maar als de schilder je vervolgens vertelt dat hij door middel van schilderen zijn gevoel kan uiten en zo zijn ziel bloot durft te leggen, zegt dit veel meer. Handelen vanuit een verhaal, dat is onze filosofie. Daarnaast is wat we doen echt besteed voor degenen voor wie we het doen. Zo houden we rekening met de privacy van onze klanten.

Codebreakers zijn avonturiers. Elke dag is anders en elke gebeurtenis is onderdeel van ons verhaal. Wat je ook doet, je moet weten waarom je het doet en waar je vandaan komt. Door af en toe terug te kijken naar het pad wat je hebt afgelegd, kan je met nog meer trots vooruit kijken. Het dagboek zorgt ervoor dat dit mogelijk is en het avontuur voor altijd vastgelegd staat.

Op de pagina vacatures kan je zien waar we op het moment naar op zoek zijn. Hier kan je ook direct op reageren. Heb jij iets te bieden waar wij niet direct naar op zoek zijn? Wij zijn altijd benieuwd naar jouw verhaal, dus schroom niet om een open sollicitatie te sturen! Dit kan je doen door een bericht te sturen naar topsecret@wearecodebreakers.com. Wat er daarna gebeurt is geheim...

Wij zijn op allerlei manieren te bereiken. Je kan met ons bellen, mailen, chatten, Facebooken, schrijven, wat je maar wil. De contactgegevens vind je hier. Natuurlijk kan je ook bij ons langskomen, onze deuren staan altijd voor je open.

Kom je vanuit het centrum van Nijmegen?

Volg dan de Graafseweg helemaal totdat deze overgaat in de Wijchenseweg. Deze weg volg je totdat je aangekomen bent bij de grote rotonde met de fontein erop, het Takenhofplein. Deze rotonde ga je helemaal rond en je pakt dus de 4e afslag. Pas op, want je hebt geen voorrang op de rotonde. De stoplichten zijn de baas. Bij het verlaten van de rotonde pak je direct de ventweg rechts en je rijdt deze uit tot het grote kantoor pal voor het stoplicht.

Kom je vanaf de A73?

Pak dan de afslag Nijmegen-Dukenburg en vervolg je weg op de Wijchenseweg richting de stad. Passeer alle grote kantoorpanden van o.a. Scholten-Awater totdat je bij de grote rotonde met de fontein bent aangekomen. Deze rotonde heet het Takenhof plein en daar pak je de 2e afslag. Rechtdoor dus. Direct na het verlaten van de rotonde sla je rechtsaf de ventweg en deze volg je tot het laatste kantoorpand aan de rechterzijde.

Gratis parkeren kan bij ons op de parkeerplaats. Bij de slagboom bel je naar Codebreakers B.V. en wij zorgen ervoor dat deze opent. Hetzelfde geldt voor de hoofdingang van het pand.

Ons aanbod van diensten is heel divers, een overzicht vind je hier. Het komt er op neer dat wij alles kunnen bieden om jou weer trots te laten zijn op je onderneming. We helpen je met het neerzetten van je merk, de uiting van je merk en alle online tools om je merk onder de aandacht te brengen. Wij zien onszelf als de trots in de branding. Benieuwd naar wat je voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op en dan kunnen we hiernaar kijken.

Iedereen is anders, elk avontuur is anders en daardoor is ook elke opdracht anders. Bij Codebreakers leveren we maatwerk en houden we rekening met al jouw wensen, ook het budget. We kunnen je altijd helpen, in overleg kunnen we bepalen hoe ver deze hulp zal gaan. Wil je weten wat het kost om jouw wens te vervullen? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Wij gaan uit van de kracht van iedereen waarmee we zaken doen. Dit heeft betrekking op onze medewerkers, maar ook op onze partners en klanten. Dit betekent dat we alles samen doen en de input van de klant hierin erg belangrijk is. Door middel van een pittig, maar gericht interview wordt duidelijk waar jouw krachten liggen en waar ruimte is voor verbetering. Aan de hand hiervan wordt een voorstel opgesteld, waar we vervolgens samen naar kijken. Wij bepalen niet wat het beste is voor jou, maar met elkaar kraken wij de code.

Je kan contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@wearecodebreakers.com en hierin je wens te verwoorden, of je kunt hier het aanvraagformulier voor een offerte invullen. Wij nemen vervolgens contact met je op.

O jazeker. Wij helpen je met de strategie, de operationalisatie en de implementatie. Dit heeft betrekking op werkwijzen, online- en offline communicatiestrategieën en zelfs campagnes kunnen we volledig voor je invullen. Alles wat jij van ons verlangt, kunnen we voor je doen. Problemen bestaan namelijk niet.

Er is geen letterlijke Nederlandse vertaling voor branding. Zoals je misschien verwacht, het heeft iets te maken met merken. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf echt een merk wordt. Wij geven jouw organisatie een identiteit, een verhaal wat meer associatie genereert. Als (mogelijke) klanten ook maar één kenmerk zien die te maken heeft met jouw merk, denken ze aan jouw merk. Jij denkt bij een gele M toch ook niet aan de Burger King? Dat is branding: een merkidentiteit creëren.

Je kan altijd contact met ons opnemen, wij hebben altijd wel wat codes te kraken. Wellicht kan jij ons hiermee helpen. Misschien verveel je jezelf op dit moment, dan heb je hier een code om te kraken:
1+1+1+1+1+1x0+1+1+1+1=... Het antwoord op deze vraag vermenigvuldig je met 3. Dit deel je door 9 en vervolgens tel je er 2 bij op. Dit antwoord schrijf je op in een schrift. Dit schrift gooi je in een kampvuur en de rookwolken zullen het antwoord bieden op de vraag van het leven. Als je geen wolken kan uitlezen, is het aan te raden om een Indiaan bij je te hebben.

Guus Piepenbrock Codebreakers

Heb je nog steeds vragen?

Klik dan hier om de Live Chat te openen en contact op te nemen met Guus.

Of stuur ons een mailtje.

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl