Digitale ontwerpen

HomeGraphic designDigitale ontwerpen

Digitaal ontwerp

Naast print, zijn wij ook goed in digitale ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan webdesign, maar ook e-mail marketing, banners en social media templates zijn voor ons dagelijkse kost. Geef onze grafisch ontwerper een paar steekwoorden en hij zal je verbluffen met toffe ontwerpen.

Webdesign

Het ontwerpen van een website is niet hetzelfde als een visitekaartje. Natuurlijk is het goed om een aantrekkelijke website te hebben, maar deze moet ook goed te gebruiken zijn. Een goede website is gebruiksvriendelijk en effectief. Is het duidelijk wat er verkocht wordt en waarom? Onze webdesigners weten hier alles van. Zij maken de meest gave websites om jouw producten en diensten op de beste manier neer te zetten. Daar wordt toch iedereen blij van?

E-mail ontwerp

Ondanks de hoeveelheid spam en de leeftijd, blijft e-mailmarketing een goede manier om bezoekers naar je website te trekken. Wist je dat e-mail een van de oudste vormen van marketing is? Maar met een slecht design zullen ontvangers de mail niet eens openen. Daarnaast moet een e-mail ook responsive zijn. Want tegenwoordig gebruiken we onze telefoon steeds meer voor het openen van e-mails. Word je graag volledig ontzorgd wat betreft e-mailmarketing? Dat kan! Je bent op de juiste pagina beland.

Banner

Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap opvalt? En hoe raak je de juiste doelgroep in het hart? Laat dat maar aan onze grafische vormgevers over. Zij ontwerpen een banner waarmee jij online impact maakt. Want een banner die niet opvalt, daar hebben we niks aan.

Social media template

Een social media template is een template die als basis dient voor een afbeelding. Een template waarmee je altijd consistent communiceert, ongeacht wat de foto is. Wel zo handig toch?

Digitale ontwerpen door Codebreakers

Wij gaan verder dan bouwen. We denken met je mee. Toe aan een nieuw digitaal ontwerp? Geïnteresseerd in een gebruiksvriendelijke website? Of een tof design voor e-mail marketing? Wij denken graag met je mee.

Ben je geïnteresseerd?

Zij gingen je voor

LEER VAN

LOES

+31 24 202 21 66

Loes vertelt je alles op het gebied van grafisch. Het is geen tovertaal, maar soms lijkt het wel magisch.

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl