Fotografie

HomeGraphic designFotografie

Doel fotografie

Fotografie en beeld zijn een geweldig middel om informatie over te brengen. Vaak wordt het verhaal uitgelegd met woorden. Beeld wordt veelal gebruikt om de sfeer rondom het verhaal te creëren. Hierdoor zijn mensen eerder in staat om een verhaal te begrijpen. Beide elementen zijn dus even essentieel om een boodschap over te brengen. Om die reden heeft fotografie ook een plekje binnen graphic design gekregen.

Niet iedereen heeft een fotograaf in huis. Wij hebben dat gelukkig wel. Onze fotograaf schiet wekelijks een hoop mooie en unieke plaatjes. De standaard foto’s, maar ook de onverwachte invalshoek. Dat kan hij ook voor jou doen. Mooi meegenomen toch?

Wat we doen

Bedrijfsfotografie

Het belangrijkste is om jouw organisatie zo goed mogelijk in beeld te krijgen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Denk aan foto’s voor op de website, voor social media of voor in jaarverslagen. Onder deze categorie valt teamfotografie en interieurfotografie.

  • Teamfotografie: met goede portretfoto’s val je op en kan je vertrouwen wekken.
  • Sfeerfotografie: Met sfeerfotografie leg je jouw organisatie op de mooiste manier vast. Laat je klanten de sfeer binnen jouw organisatie proeven.

Product- en dienstenfotografie

Bij deze soort fotografie staat het product centraal. Wil je de producten die je verkoopt of diensten die je aanbiedt laten fotograferen? Een goede keuze als je dit door ons laat doen.

Foto's door Codebreakers

Nieuwe foto’s voor je bedrijf nodig? En zie je het zitten als we onze fotograaf bij jou langs laten komen? Wij wel! Je kan bij ons terecht voor bedrijfs- en productfotografie.

Ben je geïnteresseerd?

Zij gingen je voor

LEER VAN

LOES

+31 24 202 21 66

Loes vertelt je alles op het gebied van grafisch. Het is geen tovertaal, maar soms lijkt het wel magisch.

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl