Logo ontwerp

HomeGraphic designLogo ontwerp

Wat is een logo?

Iedere organisatie heeft tegenwoordig een logo. Zonder logo heb je geen herkenningspunt. Een logo is de kortst mogelijke samenvatting van een bedrijf. Een logo kan bestaan uit een beeldmerk, een woordmerk of beide. Als een logo alleen uit tekst bestaat, noemen we dit een woordmerk. We spreken van een beeldmerk als het logo bestaat uit een embleem of afbeelding. Een beeldmerk en woordmerk kunnen ook gecombineerd worden.

Als je besluit een logo te ontwikkelen door Codebreakers is het doel duidelijk. Een tof en herkenbaar logo ontwerp dat past bij jouw organisatie. Maar hoe gaat het in zijn werk?

Het proces

Het start met communiceren. Wij willen een helder beeld van jouw organisatie. Alleen op die manier kunnen onze designers een tof logo ontwerpen. Daarna is het tijd voor onderzoek en inventarisatie. Wat is de boodschap van het logo? Wat doen concurrenten? Wat past het best bij de organisatie? Wanneer dat tot in de puntjes duidelijk is, gaan we aan de slag.

Logo ontwerp door Codebreakers?

Heb je onze cases bekeken en ben je onder de indruk? Wij gebruiken onze ervaring om telkens weer toffe logo’s te creëren. Logo’s die passen bij de organisatie, maar er toch uitspringen. Aarzel niet en neem contact met ons op, want we gaan graag voor je aan de slag. Ideeën worden geschetst op papier. Langzaamaan beginnen de tekeningen op een echt logo te lijken. Alleen de beste schetsen worden uitgewerkt en deze worden aan de klant voorgelegd. Na een akkoord wordt het logo tot in de puntjes uitgewerkt.

Ben je geïnteresseerd?

Zij gingen je voor

LEER VAN

LOES

+31 24 202 21 66

Loes vertelt je alles op het gebied van grafisch. Het is geen tovertaal, maar soms lijkt het wel magisch.

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl