Print

Wat is print?

Print. Het bewerken en opmaken van documenten voor drukwerk. Eigenlijk desktoppublishing (DTP). Wij noemen het voor het gemakt print. In feite kunnen onze grafische ontwerpers van alles ontwerpen. Van visitekaartjes tot aanstekers. We zouden je graag willen vertellen wat we allemaal kunnen, maar dan zit je hier over een week nog. We zijn namelijk tot heel veel in staat. Komt goed uit he? Hieronder vertellen we je meer over een paar diensten uit ons gehele aanbod.

Posters

Aankondiging van een evenement of iets anders wat je groots wilt aanpakken? Een poster is de oplossing. Codebreakers ontwerpt posters die opvallen én zich onderscheiden. Wij zetten de juiste doelgroep aan het denken.

Visitekaartjes

Het is belangrijk om eruit te springen met je visitekaartje. Potentiële klanten komen namelijk gelijk in aanraking met je visuele identiteit.

Kleding

Wist je dat wij ook kleding kunnen ontwerpen? Nog op zoek naar nieuwe bedrijfskleding? Onze fashion designers gaan graag voor je aan de slag. Met haar oog voor detail ontwerpt ze kleding wat past bij jouw brand.

Meer weten?

Benieuwd naar wat we allemaal kunnen? Dat vertellen we je liever persoonlijk. Geloof ons, je zult verstelt staan. We staan te popelen om jou meer over ons te vertellen. Natuurlijk onder het genot van een goede bak koffie.

Ben je geïnteresseerd?

Zij gingen je voor

Behoefte aan een tof ontwerp?

Neem hier direct contact op met een Codebreaker. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scroll
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl