Content marketing

HomeOnline marketingContent marketing

Wat is content marketing?

Content marketing, zoals gezegd een van de meest geliefde maar tegelijkertijd ook een van de meest gehate termen in marketing. Want wat is content precies? Is dit een blog, een tweet van 140 tekens, een advertentie in Google (SEA) of een Facebook post? Wat het ook is, het belangrijkste is dat de content die je deelt, in welke vorm dan ook, waardevol en relevant is voor jouw doelgroep. Content marketing is geschikt om naamsbekendheid op te bouwen, maar ook om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te behouden.

Doelen van content marketing

Wat wil je bereiken? Wie wil je bereiken? En welk medium is daar het meest geschikt voor? Moeten de teksten SEO geoptimaliseerd zijn of niet? Vragen die noodzakelijk zijn om te starten met een goede content marketing campagne. Uiteraard volledig geschreven vanuit de kern van de organisatie. De zogenaamde ‘Why’ van Simon Sinek.

Contentcreatie

Moeite met het schrijven van creatieve content? Of heb je liever corporate content? Goed schrijven is niet eenvoudig, maar wij gaan deze uitdaging graag aan. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

SEO-teksten

Beter vindbaar worden in de belangrijkste zoekmachines? Wij kunnen je huidige website tekstueel optimaliseren, maar ook nieuwe SEO-geoptimaliseerde content schrijven.

Op welkte termen wil je gevonden worden…? Kijk voor meer info over SEO hier.

Blogs

Een blog kan de vindbaarheid en naamsbekendheid van je organisatie flink vergroten. Maar, de content moet natuurlijk wel relevant zijn en bij het niveau van de organisatie passen. Daarnaast is een blog dé manier om kennis te delen en als expert op te treden.

Social media

Social media stress, voor velen klinkt dit erg herkenbaar. Voor ons niet! Wij krijgen er juist energie van. Wij ontzorgen je op alle vlakken. Denk aan het aanmaken van de pagina’s, het schrijven van merkgerelateerde content, het schieten van foto’s, bewerken van de foto’s en het adverteren op social media. Bekijk onze social media pagina eens, daar weten ze je hier nog veel meer over te vertellen!

Ben je geïnteresseerd?

Zij gingen je voor

Behoefte aan online succes?

Neem hier direct contact op met een Codebreaker. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scroll
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl