Privacybeleid

Privacy
beleid

Privacy policy

Bij Codebreakers nemen we privacy erg serieus. Deze privacy policy heeft enkel betrekking op onze eigen website, niet de websites die wij realiseren voor klanten. Het is in eerste instantie niet nodig om persoonsgegevens aan ons te verstrekken. Om onze klanten optimaal te bedienen is dit onder bepaalde omstandigheden echter wel het geval. Denk hierbij aan het invullen van ons contactformulier of bij het aanmelden voor onze nieuwsbrief. Codebreakers zal de ontvangen persoonsgegevens conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) verwerken. Dit betekent dat we persoonsgegevens zonder toestemming nooit zullen verstrekken aan derden. De persoonsgegevens worden door Codebreakers enkel en alleen gebruikt voor de diensten waarvoor wij de gegevens hebben ontvangen.

Contactformulier

Bij het invullen van ons contactformulier worden de volgende gegevens verwerkt:

– Je voor en/of achternaam

– Je e-mailadres

– Je telefoonnummer (niet verplicht)

– Je website (niet verplicht)

Nieuwsbrief

Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief wordt hiervoor tweemaal toestemming gevraagd. Eerst geef je je op voor de nieuwsbrief via onze website. Daarna ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail bevestig je de inschrijving voor de nieuwsbrief, door op de link te klikken in de mail. Om een persoonlijke nieuwsbrief te kunnen versturen hebben wij je e-mail adres nodig. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief. Voor onze nieuwsbrief kun je je op ieder moment uitschrijven via de link onder elke nieuwsbrief.

Cookie beleid

Codebreakers maakt gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. Wij plaatsen en gebruiken verschillende soorten cookies voor de volgende doeleinden:

1. Functionele cookies:

Zodat onze website werkt zoals hij moet werken. Voor functionele cookies hoeft nooit toestemming gevraagd te worden. 

2. Analytische cookies:

We verzamelen statistieken en analyseren die, zodat we de ervaring op onze website en de effectiviteit van onze advertenties kunnen verbeteren. Voor analytische cookies is het afhankelijk of er persoonsgegevens opgeslagen worden. Wij gebruiken een geanonimiseerde Google Analytics waardoor er geen toestemming gevraagd hoeft te worden.

3. Tracking cookies:

Om een persoonlijk profiel van je op te bouwen zodat we je relevante content en advertenties kunnen laten zien maken wij gebruik van tracking cookies. Ook analyseren we met deze cookies onze doelgroep. Verder hebben we een Facebook pixel op onze website. Daarmee houden we bij welke pagina’s je van ons bekijkt, zodat we je op Facebook voor jou relevante advertenties kunnen laten zien. Hiervoor geef je toestemming wanneer je akkoord gaat met ons cookiebeleid.

Cookies kunnen op ieder moment, via de browser instellingen van de computer, verwijderd worden. Hierna zal opnieuw toestemming worden gevraagd. Persoonsgegevens die bijvoorbeeld gekoppeld zijn aan uw Facebook- of Googleaccount kun je via die betreffende organisaties verwijderen. Je toestemming blijft 6 maanden geldig tenzij je deze intrekt via de instellingen van je browser.

Bij vragen, klachten of suggesties over bovenstaande privacy policy verwijzen we graag naar [email protected]

Privacy policy

Bij Codebreakers nemen we privacy erg serieus. Deze privacy policy heeft enkel betrekking op onze eigen website, niet de websites die wij realiseren voor klanten. Het is in eerste instantie niet nodig om persoonsgegevens aan ons te verstrekken. Om onze klanten optimaal te bedienen is dit onder bepaalde omstandigheden echter wel het geval. Denk hierbij aan het invullen van ons contactformulier of bij het aanmelden voor onze nieuwsbrief. Codebreakers zal de ontvangen persoonsgegevens conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) verwerken. Dit betekent dat we persoonsgegevens zonder toestemming nooit zullen verstrekken aan derden. De persoonsgegevens worden door Codebreakers enkel en alleen gebruikt voor de diensten waarvoor wij de gegevens hebben ontvangen.

Contactformulier

Bij het invullen van ons contactformulier worden de volgende gegevens verwerkt:

– Je voor en/of achternaam

– Je e-mailadres

– Je telefoonnummer (niet verplicht)

– Je website (niet verplicht)

Nieuwsbrief

Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief wordt hiervoor tweemaal toestemming gevraagd. Eerst geef je je op voor de nieuwsbrief via onze website. Daarna ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail bevestig je de inschrijving voor de nieuwsbrief, door op de link te klikken in de mail. Om een persoonlijke nieuwsbrief te kunnen versturen hebben wij je e-mail adres nodig. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief. Voor onze nieuwsbrief kun je je op ieder moment uitschrijven via de link onder elke nieuwsbrief.

Cookie beleid

Codebreakers maakt gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. Wij plaatsen en gebruiken verschillende soorten cookies voor de volgende doeleinden:

1. Functionele cookies:

Zodat onze website werkt zoals hij moet werken. Voor functionele cookies hoeft nooit toestemming gevraagd te worden. 

2. Analytische cookies:

We verzamelen statistieken en analyseren die, zodat we de ervaring op onze website en de effectiviteit van onze advertenties kunnen verbeteren. Voor analytische cookies is het afhankelijk of er persoonsgegevens opgeslagen worden. Wij gebruiken een geanonimiseerde Google Analytics waardoor er geen toestemming gevraagd hoeft te worden.

3. Tracking cookies:

Om een persoonlijk profiel van je op te bouwen zodat we je relevante content en advertenties kunnen laten zien maken wij gebruik van tracking cookies. Ook analyseren we met deze cookies onze doelgroep. Verder hebben we een Facebook pixel op onze website. Daarmee houden we bij welke pagina’s je van ons bekijkt, zodat we je op Facebook voor jou relevante advertenties kunnen laten zien. Hiervoor geef je toestemming wanneer je akkoord gaat met ons cookiebeleid.

Cookies kunnen op ieder moment, via de browser instellingen van de computer, verwijderd worden. Hierna zal opnieuw toestemming worden gevraagd. Persoonsgegevens die bijvoorbeeld gekoppeld zijn aan uw Facebook- of Googleaccount kun je via die betreffende organisaties verwijderen. Je toestemming blijft 6 maanden geldig tenzij je deze intrekt via de instellingen van je browser.

Bij vragen, klachten of suggesties over bovenstaande privacy policy verwijzen we graag naar [email protected]

Deze privacypolicy is voor het laatst bijgewerkt op 24 mei 2018.

Codebreakers BV
Wijchenseweg 132
6538 SX
Nijmegen
Nederland