Gebruik VoIP voor professionalisering – Professioneel aanklooien #007 /100

nov 09, 2017

c0d3br3ak

Blog, Branding

0

Gebruik VoIP voor professionalisering

LEESTIJD: 1 MINUUT

Goed begonnen is het halve werk” – Aristoteles. Deze tip is voor sommigen nutteloos, maar kan voor echte starters best handig zijn. Als je een VoIP (Voice over IP – bellen via het internet) gebruikt, dan kom je al meteen een stuk professioneler over i.p.v. als je met een mobiel nummer belt. Als starter kon ik op deze manier een 024-nummer krijgen, ipv alleen een 06-nummer weer te geven op m’n visitekaartje en website. Mensen hadden minder makkelijk het idee dat je alleen bent. Imago is de halve strijd. Als je je 06-nummer neemt dan kom je al snel amateuristisch over. Dat wil je voorkomen.

Ondernemen is vrijheid

Ook kan je met een VoIP een nummer kopen wat dan meteen onderdeel van je brand kan zijn. Je kan dit nummer dan doorschakelen naar je mobiel, waardoor je een stuk meer vrijheid ervaart. En daar doen we het voor toch? Je kan meteen een belplan instellen. Easy en gemakkelijk. Met een VoIP kan je veel verschillende kanten op.

Zo gepiept

Het internet is de toekomst. Dus waarom zou je nog steeds via een landlijn bellen? Je komt veel professioneler over met een VoIP. Professionaliteit is essentieel, zeker in het begin. Je bent flexibeler en je abonnement veranderen is ook zo gepiept. Als je dan ook nog een service als Verbonden gebruikt, dan heb je gewoon een geweldig goed overzicht van je telefonie. Dus schakel over. #noadjustsatisfied

 

"Gebruik VoIP voor praktisch en professioneel perfectionisme.
Je imago is uitermate belangrijk, dat is gewoon realisme.
Telefonie is onontbeerlijk in ondernemen in je organisatie,
Zorg dat je goed overkomt en bouw aan je reputatie."

Over Siv van Hegelsom

Siv van Hegelsom (’91) is eigenaar en oprichter van Codebreakers uit Nijmegen. Codebreakers is een resultaatgericht reclamebureau dat proactief helpt om maandelijks taken uit te voeren vanuit een vooraf bepaalde (merk)strategieCodebreakers zorgt voor een verhaal dat je kunt doorvertellen, en als je geen zin/tijd/skills hebt om het zelf te vertellen doen zij het voor je.

Post by c0d3br3ak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *