Investeer de moeite in sneltoetsen – Professioneel aanklooien #009 /100

nov 29, 2017

c0d3br3ak

Blog, Branding

0

Investeer de moeite in sneltoetsen

LEESTIJD: 1 MINUUT

Idealiter, zoals de lopende band het productiewerk verbetert, zo maken de sneltoetsen het werk eenvoudig en efficiënter. Als je uitzoekt wat die sneltoetsen zijn dan werk je sneller. Dan pas begrijp je je programma’s door en door. Dat is het streven. Of wil jij voor altijd die onhandige ouwe bok blijven waar iedereen om stiekem om lacht?

Het duurt even

Zo’n beetje elk programma heeft sneltoetsen. Leer ze. Er is een reden waarom die sneltoetsen überhaupt ingebouwd zijn. Het zijn snelle tussendoorroutes waarmee je gemakkelijker kan navigeren. Ze zijn zeer bevorderlijk voor je werk. Het is even een enorme investering, vooral qua tijd, om ze te leren. Maar als ze dan in je brein gegrift staan, dan kan je ook zo efficiënt mogelijk opereren.

Maar dan heb je ook wat

De specialisten kennen alle sneltoetsen. Dus jij kan je pas een specialist noemen als jij ook die kennis hebt en ze kan gaan intoetsen. Vooral als je veel met verschillende herhaalelementen zit, bijvoorbeeld als je vormgever bent. Investeer er moeite in en krijg ze in de vingers. Dus, control/cmd C en control/cmd V dit verhaal nu in je hoofd, en vergeet het niet te control/cmd S-en.

 

"Leer sneltoetsen en werk energiek en efficient.
Als je je er even in verdiept raak je snel aan gewend.
Ga met de sneltoetsen aan de slag, dan ben je onbetwist,
Een echte en heuse dat-los-ik-wel-even-op-specialist."

Over Siv van Hegelsom

Siv van Hegelsom (’91) is eigenaar en oprichter van Codebreakers uit Nijmegen. Codebreakers is een resultaatgericht reclamebureau dat proactief helpt om maandelijks taken uit te voeren vanuit een vooraf bepaalde (merk)strategieCodebreakers zorgt voor een verhaal dat je kunt doorvertellen, en als je geen zin/tijd/skills hebt om het zelf te vertellen doen zij het voor je.

Post by c0d3br3ak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *