Alles is duurder dan je denkt – Professioneel aanklooien #010 /100

dec 01, 2017

c0d3br3ak

Blog, Branding

0

Alles is duurder dan je denkt

LEESTIJD: 1 MINUUT

Ja, alles is als huurder duurder en zuurder dan je denkt. Dit geldt niet alleen voor de huur, maar voor alles op je kantoor. Met name ook als je naar een ander pand verhuist, dan zijn er altijd uitgaven die erin sluipen. Je hebt altijd meer nodig dan je denkt. Zoals stiften, schriften en stoelen. Om maar even een aantal van de vele dingen te benoemen.

Budgetteer daarom je uitgaven. Maar koop geen prullen. Dan heb je snel niet-werkende spullen. Want goedkoop is duurkoop. Goedkope spullen zijn al snel stuk of opgebrand en dan moet je iets nieuws kopen. Dan ben je uiteindelijk duurder uit. Dat is zonde.

Maak een goede begroting en denk alles goed uit. Zorg dat je goed overzicht hebt, zodat je op betere keuzes stuit. Want je vergeet al snel zoveel dingen die gevolg hebben met elkaar. Zoals papier, pennen en post-its – printers, inkt en nietjes. Dat zijn gewoon geen grapjes. Los kosten deze producten weinig, maar alles bij elkaar ben je snel een grote smak geld kwijt. Maak daarom een extensieve lijst met je benodigdheden en ga calculeren.

Ga je binnenkort verhuizen of betreedt je een nieuw pand? Vaak is dat goed nieuws, nieuwe start, nieuwe prikkels – en wellicht ook groei! Zet ‘m op!

"Alles is duurder dan je graag zou willen,
Zorg dat je je geld niet gaat verspillen.
Calculeer je budget en let goed op,
Dan voorkom je een financiële flop."

Over Siv van Hegelsom

Siv van Hegelsom (’91) is eigenaar en oprichter van Codebreakers uit Nijmegen. Codebreakers is een resultaatgericht reclamebureau dat proactief helpt om maandelijks taken uit te voeren vanuit een vooraf bepaalde (merk)strategieCodebreakers zorgt voor een verhaal dat je kunt doorvertellen, en als je geen zin/tijd/skills hebt om het zelf te vertellen doen zij het voor je.

Post by c0d3br3ak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *