Social Media Bureau Nijmegen

  • 'Weer een stapje dichter bij online succes.'
  • 'Creatief en onderscheidend.'
  • 'Wij vinden dit het mooiste wat er is.'

Wil je in contact komen met je doelgroep? Twijfel je tussen Facebook of Instagram? Of vind je het interessant om social media crossmediaal in te zetten? Benieuwd naar wat er online over jouw organisatie gezegd wordt? Of heb je moeite met het schrijven van goede content? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij helpen je graag!

Codebreakers, Social Media Bureau Nijmegen: sterke content, geschreven vanuit het merk.

Contact hier een Social Media expert!

Heb je een dringende vraag? Is iets niet duidelijk? Wil je bewijsmateriaal zien? Of wil je gewoon je hart luchten? Grijp hier je kans.

SOCIAL MEDIA STRATEGIE

Social media kan een grote rol spelen in het succes van jouw organisatie, maar dan moet je het wel goed doen. Wat je ook wilt, wij helpen je graag met het uitwerken van een sterke social media strategie.

Hoe we dat doen? Eerst denken, dan doen. Het proces start me het onderzoek. We kijken naar de huidige situatie. Welke social media worden al gebruikt? Wie is de doelgroep en op welke manier is die doelgroep te benaderen? Welk verhaal wil je vertellen? Welke strategie past bij de organisatie? En met welke social media kan je scoren? De strategie wordt verder bepaald met doelstellingen. Wat is haalbaar en wat wil je bereiken? Als we deze vragen beantwoord hebben, zijn we al op de helft. Dan is het tijd om te brainstormen over het creëren van slimme content. Onze ideeën bundelen we samen en we vertalen de strategie naar content. We starten pas wanneer beide partijen vertrouwen hebben in de opgestelde strategie. Zo houden we allebei grip op de situatie.

1. Onderzoek

2. Strategie

3. Contentcreatie en publicatie

4. Monitoring en rapportage

SOCIAL MEDIA DIENSTEN

Social media, een erg brede term toch? Daarom hebben wij het een stuk overzichtelijker gemaakt door het begrip social media op te splitsen in een aantal diensten. Bekijk hier de verschillende diensten die wij op gebied van social media bieden.

Adverteren op social media

Met advertenties op social media verhoog je onder andere het aantal conversies.

Meer weten over adverteren op social media? Lees verder.

Contentcreatie

Content is king, de wijze woorden van Bill Gates. Dit geldt alleen als je het goed aanpakt. Wat verstaan we onder content?

Meer weten over contentcreatie? Lees verder.

Social media monitoring

Je social media is gevuld met slimme content. Maar wie lezen je berichten eigenlijk?

Meer weten over social media monitoring? Lees verder.

Social media profielen inrichten

Het professioneel inrichten van bijvoorbeeld Twitter, LinkedIn en Instagram.

Meer weten over social media profielen inrichten? Lees verder.

Social media strategie opstellen

Een sterke strategie is van groot belang. Hoe pak je dat aan?

Meer weten over social media strategie opstellen?
Lees verder.

Social media uitbesteden

Het beheren van je social media kost veel tijd, wil je het goed doen.

Meer weten over social media uitbestedenLees verder.

SOCIAL MEDIA IS THE ULTIMATE EQUALIZER. IT GIVES A VOICE AND A PLATFORM TO ANYONE WILLING TO ENGAGE.

– Amy Jo Martin

GRATIS SOCIAL MEDIA CHECK!

Twijfel je over de kwaliteit van je social media kanalen? Of ben je gewoon benieuwd naar wat er beter zou kunnen? Vraag hier dan een gratis social media check aan! Wij zullen een kritische blik werpen en geven minimaal 5 tips om jouw social media kanalen te verbeteren. Gratis, echt waar. Probeer het eens.

BRANCHES

Als Social Media Bureau Nijmegen hebben wij geen enkele voorkeur voor een bepaalde branche. Sterker nog, wij krijgen energie van al die verschillende klanten. Stel je voor dat iedereen hetzelfde zou zijn, dan was er helemaal geen uitdaging meer toch?

WAAROM SOCIAL MEDIA?

Omdat wij er nog écht zin in hebben. Echt. Wij ervaren geen stress van social media, hoe gek dat misschien ook klinkt. Wij krijgen er zelfs energie van. Mooi toch? Bekijk hiernaast de kernwaarden van Codebreakers.

Codebreakers – Social Media Bureau Nijmegen, we gaan graag de uitdaging met je aan.

Onze social media professionals doen niets liever dan dit. Binnen Codebreakers heeft elke werknemer zijn of haar domein, waar zij met volle overgave voor gaan. Als klant werk je dus enkel met mensen die dit écht leuk vinden en met specialisten.

We werken met een jong team die allemaal de beste willen worden binnen dit vakgebied.

We zijn steeds vaker online, eigenlijk altijd. Onze generatie weet niet beter.

Creatief bureau en erg sterk met content. Typen kan iedereen, maar boeien en binden is een tweede. Wij durven te zeggen dat we écht goed kunnen schrijven.

Social media is slechts één domein binnen Codebreakers. Ook voor een merkstrategie, marketingcampagne of een professionele website ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij ervaren geen stress van social media, krijgen er juist energie van. Wij ontzorgen onze klanten volledig. Dat is ons doel.

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scroll
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl