Social media profielen inrichten

HomeSocial mediaSocial media profielen inrichten

Social media profielen inrichten definitie

Social media. Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, etc. Het zijn er zo veel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Social media profielen inrichten is niet iets wat je snel gedaan hebt. Misschien denk je: een mooie foto, leuke omslagfoto, een paar bedrijfsgegevens en klaar. Helaas, dan ben je er nog niet. Wij vinden dat social media profielen er gelikt uit moeten zien. Wist je dat 76% van de bedrijven social media gebruiken om hun imago te versterken?. Daarom is het ook belangrijk dat je profiel zo dicht mogelijk bij je identiteit blijft. Want een strakke website met wit- en zwarttinten matcht niet echt bij een knalroze Facebookpagina.

Facebook

Het grootste platform van dit rijtje. Facebook heeft niet veel uitleg nodig. Het is een social netwerksite waar mensen hun interesses delen. Zo motiveert Facebook haar gebruikers met de vraag: “Wat ben je aan het doen?” Dit kun je delen met je vrienden zodat zij ook interessant leesvoer hebben wanneer ze door hun Facebooktimeline scrollen.

Twitter

Twitter is een microblog. Dat wil zeggen dat mensen kleine berichtjes van maximaal 140 tekens versturen. Twitter is vooral handig voor als je snel in contact wil komen met je klanten, een doel wilt bereiken of als je je naamsbekendheid wilt vergroten. Een paar seconden en er is alweer een Tweet de wereld in verstuurd. Makkelijker dan dat kan het niet.

LinkedIn

LinkedIn wordt meer als zakelijk platform gebruikt. Je moet LinkedIn zien als een groot netwerkevenement waar veel potentiële partners, klanten en medewerkers kunnen rondlopen. Het enige wat jij hoeft te doen is hen overtuigen.

Welk platform moet ik kiezen?

Ten eerste: je moet niks. Maar als je dan toch een keuze wilt maken, dan is het handig om deze vragen te beantwoorden. Wees gerust, het zijn geen heftige levensvragen. Hier komen ze:

  1. Wat wil je met het gebruik van social media bereiken?
  2. Waarom kies je bijvoorbeeld voor Facebook en niet voor LinkedIn?
  3. Waar zit jouw doelgroep? Zonde van je tijd als je doelgroep op Facebook zit, terwijl jij een splinternieuwe Pinterest profiel hebt aangemaakt. Toch?
  4. Wat is je boodschap? Wat wil je vertellen?

Geen idee?

Kijk je naar het bovenstaand rijtje en denk je: geen idee? Wil je het liefst social media crossmediaal inzetten, maar weet je niet hoe? Geen probleem, Codebreakers wil met alle liefde jouw social media profielen inrichten. Je bent al op de juiste pagina beland! Klik op ‘Neem contact op’ en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Want we staan altijd open voor een gesprek.

Ben je geïnteresseerd?

Zij gingen je voor

BELLEN MET

BAS

+31 24 202 21 66

Bas is niet alleen goed met social, hij is ook erg sociaal. Laat die mensen maar komen, hij helpt ze allemaal!

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl