Social media uitbesteden

HomeSocial mediaSocial media uitbesteden

Social media uitbesteden

Door het goed inzetten van social media bereik je meer klanten. En zij jou. Feit is wel dat je er tijd in moet steken. En dat heeft niet iedereen. Het beheren en optimaliseren van kanalen kost veel tijd. Wij hebben de tijd, en we vinden het nog leuk ook. Social media uitbesteden aan Codebreakers is een verstandige keuze. Vertrouw onze online marketeers, copywriters en social media experts, zij doen niets liever.

Het pakket

  • Inrichten van social media kanalen.
  • Monitoren social media. Analyseren vinden wij niet saai.
  • Social advertising. Voor het boosten van social berichten.*
  • Contentcreatie
  • Social media strategie. Geen strategie is ook een strategie.

* Wordt naderhand verder ingericht.

Onze aanpak

Om consistent en vanuit het merk te communiceren heeft Codebreakers een social framework ontwikkeld, dat ingevuld wordt vanuit de geschreven Brandcode. Als er geen brandcode geschreven is achterhalen we de belangrijkste informatie uit een diepgaand interview. In dit framework wordt rekening gehouden met belangrijke data als feestdagen, maar eventueel ook met verjaardagen van medewerkers. Er is altijd ruimte voor inbreng van eigen content, mits het past binnen de gekozen content strategie.

Het framework

Het framework is ingericht zodat je op vaste dagen posts kan inplannen. Dit kan bijvoorbeeld maandag, woensdag en vrijdag zijn, maar dit staat niet vast. Misschien is het voor jou relevanter om in het weekend te posten. Het belangrijkste is dat er een herkenbaar patroon in zit. Net zoals bij onze social media kanalen het geval is. Zo is er op maandag bijvoorbeeld ruimte voor een persoon die betrokken is bij het merk. De woensdag gebruiken we om te vertellen over de kracht van de organisatie. De vrijdag staat vrijwel altijd in het teken van de ‘Why’. Waarom zijn jullie eigenlijk ooit begonnen? Dit ligt niet vast, het is slechts een houvast om je strategie mee vast te stellen. Een strategie is namelijk voor elke organisatie anders. Deze moet telkens opnieuw worden vastgesteld aan de hand van de onderzochte doelgroep.

Social media beheer door Codebreakers

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? En lijkt je het wat als wij al jouw zorgen ontnemen? Aarzel niet en laat wat van je horen. Wil je liever niet je hele social media uitbesteden maar slechts een klein deel. Dat begrijpen wij ook. Als social media bureau biedt Codebreakers ook contentcreatie, social media monitoring en het bedenken van social media strategie aan.

Ben je geïnteresseerd?

Zij gingen je voor

Behoefte aan online succes?

Neem hier direct contact op met een Codebreaker. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scroll
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl