Advertentieteksten

HomeTekstschrijver NijmegenAdvertentieteksten

Advertentieteksten moeten overtuigen

Advertentieteksten zijn niet zo lang, maar kunnen een wereld van verschil maken in omzet. Het schrijven van advertentieteksten is vaak een van de laatste stappen in het proces van een campagne. Toch is het een van de lastigste stappen. Een goede boodschap sluit aan op de doelgroep en motiveert de lezers om door te klikken.

Waar moet je op letten?

Het schrijven van een goede advertentietekst vergt enige ervaring. En ook hier geldt: een flinke dosis creativiteit. Want effectieve inhoud schrijf je niet zomaar. Hieronder staan 3 dingen waar je in ieder geval op moet letten.

1. Goed leesbaar

Een advertentietekst moet binnen 1 of 2 seconden overtuigen. Hiervoor is het van belang dat de tekst goed leesbaar is. Zijn de kopjes kort en interessant genoeg? Als een kop niet interessant is, lezen bezoekers de tekst eronder ook niet. Een actieve schrijfstijl en korte zinnen maken een tekst aantrekkelijk.

2. Pakkende titel

Een pakkende titel maakt het verschil. Mensen klikken pas door naar je tekst als ze geboeid zijn. En dat begint bij een goede titel, want die helpt je opvallen. Als de titel de lading goed dekt, ben je ook meteen beter vindbaar in zoekmachines.

3. Call-to-action

Of het nu gaat om een pagina van meer dan 500 woorden of een kort bericht van 300 karakters, je werkt altijd toe naar het hoogtepunt. De call-to-action. Een call-to-action is een begrip dat wordt gebruikt om lezers over te halen om tot actie over te gaan en bijvoorbeeld contact op te nemen. Denk daarbij aan ‘Bekijk onze mogelijkheden!’

Wij doen het voor jou

Een advertentietekst kan je merk maken of breken. Wil je zeker weten dat je een goede advertentietekst hebt? Wij willen je graag van dienst zijn. Wij komen met teksten waarmee we jouw doelgroep over de streep trekken. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ben je geïnteresseerd?

Zij gingen je voor

SPARREN MET

SIV

+31 24 202 21 66

Siv zou schriften volschrijven, als alles niet digitaal was. Heeft op je vraag een antwoord, dat staat vast.

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl