Blogs

Wat is een blog?

Blogs, we kennen ze allemaal. Kort voor weblogging, is blogging ook voor ondernemers de afgelopen jaren uitgegroeid tot een erg populaire vorm van content marketing. Blogs creëren een persoonlijke en vaak gespecialiseerde omgeving waarin een doelgroep bereikt kan worden. De persoonlijkere stijl van schrijven in blogs gebeurt vaak in een specifiek thema. Veel bedrijven gebruiken blogs dan ook als tool on hun verhaal als thema centraal te stellen en proberen vanuit dat verhaal hun identiteit en kernwaarden uit te stralen naar de doelgroep.

Wat staat er in een blog?

In een blog staat gevarieerde content die informeert of simpelweg kennis deelt over bepaalde onderwerpen die aansluiten bij de visie van de organisatie. Dit kunnen de ‘top tien beste vakantiebestemmingen met wifi’ zijn of de welgevormde mening van een ervaren marketeer binnen de organisatie over de trends in zijn vakgebied.

Waarom kies je voor een blog?

Met een blog kun je als bedrijf laten zien dat je weet waar je over praat. Door bijvoorbeeld de laatste nieuwtjes uit je vakgebied of de nieuwste ontwikkelingen in de markt te bespreken laat je kennis zien. ‘Dit kan toch ook via andere kanalen?’ Inderdaad, maar met een blog krijg je de kans om deze kennis niet alleen te delen, maar ook om de dialoog aan te gaan met een persoonlijke community die kan reageren op deze kennis. Dit is erg waardevol om dicht bij je doelgroep te blijven.

Ben je geïnteresseerd?

Zij gingen je voor

SPARREN MET

SIV

+31 24 202 21 66

Siv zou schriften volschrijven, als alles niet digitaal was. Heeft op je vraag een antwoord, dat staat vast.

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl