Pay-off

Wat is een pay-off?

Als we “pay-off” zeggen, poppen er vast wel een paar in je hoofd. Wij denken bijvoorbeeld het eerst aan “Ik ben toch niet gek!” en “Heerlijk, helder Heineken”. Dit zegt trouwens verder niks over ons. Bier? Wat is dat? Op het eerste gezicht lijkt het op een leuk gevonden zinnetje. Maar dat leuk gevonden zinnetje is toch wel heel belangrijk. Het is namelijk een onderdeel van de communicatie van je organisatie. Een goede pay-off verwoordt in het kort waar je bedrijf voor staat.

Hoe verzin je een goede pay-off?

Een pay-off heb je niet zomaar. Om dit te verzinnen moet je terug naar de basis. Waar staat je organisatie voor? Wat wil je als organisatie uitstralen? In welk opzicht onderscheidt jouw organisatie zich van je concurrenten? Waarom zouden mensen voor jouw organisatie moeten kiezen? Lastige vragen, maar wel nodig. Zo voorkom je dat je de plank volledig misslaat. Wil je de plank niet misslaan? Schakel Codebreakers in.

Een goede pay-off

  • Origineel: de uitdrukking ‘Beter goed gejat dan slecht bedacht’ telt hier niet. Het zal je niet in dank worden afgenomen.
  • Pakkend: het moet de aandacht trekken. Niemand zit te wachten op een saaie pay-off.
  • Begrijpelijk: een pay-off die niemand begrijpt is een slechte pay-off. Bij het horen van een pay-off moeten mensen gelijk denken aan de bijhorende organisatie.
  • Duidelijk: Geef toe? Het is toch niet meer leuk als je je pay-off moet uitleggen?
  • Lekker klinkend: een pay-off moet gewoon lekker bekken. Klaar.

Laat ons het bedenken!

Het bedenken van een pay-off lukt niet zomaar. Slechts een enkele pay-off is tof, de meeste niet. Een flinke dosis creativiteit is noodzakelijk. Schiet je al in de stress bij het woord creativiteit? En is het bedenken van een pay-off niet je favoriete bezigheid? No worries. Wij zijn er ook nog en wij hebben soms ook een geniale ingeving. Pay-offs van Codebreakers zijn origineel, pakkend, begrijpelijk en bekken lekker. Wat wil je nog meer?

Ben je geïnteresseerd?

Zij gingen je voor

SPARREN MET

SIV

+31 24 202 21 66

Siv zou schriften volschrijven, als alles niet digitaal was. Heeft op je vraag een antwoord, dat staat vast.

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl