SEO-tekst

Wat is een SEO-tekst?

Ons doel is om jou op de juiste plek te krijgen binnen onze website. Als het goed is, is dit net gelukt! En dit allemaal dankzij onze SEO-trucjes. We horen je denken “Huh, SEO?” Een SEO-tekst is een geoptimaliseerde tekst wat zorgt voor een betere vindbaarheid in Google. SEO staat namelijk voor ‘Search Engine Optimization,’ oftewel zoekmachineoptimalisatie. Tegenwoordig is Google slimmer dan ooit. Hierdoor wordt het lastig om ervoor te zorgen dat jouw webteksten bovenaan in Google komen te staan.

Hoe schrijf je een goede tekst?

Allemaal leuk en aardig, maar hoe schrijf je teksten waarmee je websites goed in Google scoren? Het begint allemaal met een goede analyse. Bij het schrijven van SEO-teksten gaat het om het gebruik van de juiste zoekwoorden. Waar wil je op gevonden worden? Welke zoekwoorden gebruikt je doelgroep? Wat doet de concurrentie? Hiervoor zijn allerlei tools, maar met gezond verstand kan je het ook ver schoppen.

Naast goede zoekwoorden moet een tekst ook waarde bieden. Anders hebben je bezoekers binnen vier seconden de website verlaten. En onthoudt: een tekst die alleen geoptimaliseerd is werkt niet. Voor je bezoekers is het niet interessant en Google heeft je spelletje door. Een goed geoptimaliseerde tekst bestaat uit meer dan alleen het gebruiken van zoveel mogelijk keywords. Wil je weten waar een goed geoptimaliseerde tekst aan moet voldoen? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Veelvoorkomende fouten

De tip die we je hierboven gegeven hebben, hoort zeker in dit rijtje thuis. Alleen maar schrijven voor Google werkt niet. Een perfect geoptimaliseerde SEO-tekst leest niet altijd even lekker. Daarnaast is over-optimalisatie een gevaar. Google heeft al snel je spelletje door. Google is in staat om webteksten met over-optimalisatie te herkennen. Hierdoor scoor je minder goed in zoekmachines. En geloof ons, dat wil je niet.

Pagina’s die goed ranken, maar geen meta description hebben, komen nog te vaak voor. Zo komen bezoekers natuurlijk nooit op jouw pagina. Besteed dus aandacht aan een aantrekkelijke meta description. Heb je die van ons al gelezen?

Inspiratie nodig?

Geen tijd voor het schrijven van goede geoptimaliseerde teksten? Of jaloers op onze SEO-kunsten? Heb je vragen over het schrijven van SEO-teksten of inspiratie nodig voor jouw website? Neem gerust contact met ons op. Want onze copywriters schrijven met liefde non-stop content.

Ben je geïnteresseerd?

Zij gingen je voor

SPARREN MET

SIV

+31 24 202 21 66

Siv zou schriften volschrijven, als alles niet digitaal was. Heeft op je vraag een antwoord, dat staat vast.

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl