Aftermovie

HomeVideoAftermovie

Aftermovie definitie

Een aftermovie: hét moment om terug te kijken op een fantastisch evenement, zoals een beurs, conferentie of festival. Het is een video waarin je evenement binnen enkele minuten wordt samengevat. Leuk voor aan- en afwezigen en perfect inzetbaar via verschillende social media. Voor bezoekers is het geweldig om de sfeer opnieuw te beleven. Mensen die niet aanwezig waren moeten het gevoel krijgen dat ze echt iets hebben gemist.

Inhoud aftermovie

In een aftermovie wordt er meestal niet zoveel gepraat. Dit is afhankelijk van het onderwerp natuurlijk, maar je brengt vooral sfeer over. Je laat zien wie er waren, hoe het was en wat er gebeurd is. In de aftermovie wil je vooral laten zien hoe leuk iedereen het heeft gehad en hoe succesvol het was. En dat allemaal in de hoop dat er volgende keer meer mensen op afkomen.

Een aftermovie is een van de populairste vormen van videocontent op social media. En dat is logisch, want binnen enkele minuten creëer je een sfeerbeeld voor de consument. Het draait allemaal om de beleving. Een aftermovie geeft daarom de perfecte sfeerimpressie van het evenement.

Waarom een aftermovie?

  • Positief effect op naamsbekendheid evenement; bezoekers willen graag een tastbare herinnering. Hierdoor wordt er veel gezocht op aftermovies en worden deze ook gedeeld. Een professionele aftermovie heeft een positief effect op je merk.
  • Aantrekkelijk voor nieuwe bezoekers; een aftermovie verleidt niet-aanwezigen om de volgende keer wél van de partij te zijn. De spectaculaire momenten van de dag worden samengevoegd in een spetterende aftermovie. Het is een perfect middel om reclame te maken.
  • Een aftermovie zorgt ervoor dat de bezoeker het moment herbeleeft; het is voor de bezoeker gaaf om nog een keer het evenement te beleven. Dit stimuleert hen om de volgende keer weer naar het evenement te gaan.

Het uiteindelijke doel is natuurlijk het neerzetten van een spetterende aftermovie en jou trots te laten zijn op het evenement wat je hebt georganiseerd.

Zit je te denken aan het laten ontwikkelen van een aftermovie? Goede keuze. Het is echter niet zomaar te koppelen aan een prijs. Hier hebben wij specifieke informatie voor nodig. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie. Dan kunnen we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ben je geïnteresseerd?

CALL

KEVIN

+31 24 202 21 66

Kevin weet het, als het over video en beeld gaat. Stel je vraag en maak Kevin je beeld-maat.

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl