Animatie (Motiongraphic)

HomeVideoAnimatie (Motiongraphic)

Definitie animatiefilm

De kracht van een animatie is het verhelderen van een boodschap door middel van getekende beelden. Een animatie doet wonderen. Slechts één beeld kan al een hele boodschap overdragen. Heb je een briljant idee, product of dienst wat je wilt uitleggen, dan leent een animatie zich hier perfect voor. Ingewikkelde zaken worden uitgelegd met behulp van eenvoudige tekeningen. Waarom? Visuele informatie wordt veel beter opgenomen. Maar liefst 600.000 keer sneller dan tekst. Daarnaast zegt een simpele tekening meer dan een gebruiksaanwijzing van 40 pagina’s. Een animatiefilm heeft een duidelijke inhoud met pakkende vormgeving. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Niet iedere animatie is geschikt voor iedere boodschap. Begin dus nooit zomaar met het laten maken van een animatie.

  • Met een animatiefilm staan er twee dingen centraal, namelijk:
    Het inzichtelijk maken van processen. Hierdoor wordt het onderwerp voor de doelgroep begrijpelijker.
  • Presenteren. Een animatiefilm presenteert een product of dienst op een bepaalde manier waardoor het interessanter wordt.

Waarvoor gebruik je een animatie?

De toepassingen van een animatie zijn eindeloos. Je kan voor elk idee een animatiefilm maken. Een uitleganimatie kan bijvoorbeeld gaan over:

  • Uitleggen van product of dienst
  • Jaarverslag presenteren
  • Ingewikkelde boodschap inzichtelijk maken
  • Visualiseren van handleiding

Je hebt een geniaal idee en je wilt de wereld hiervan overtuigen? Of je wilt ingewikkelde processen op een heldere manier uitleggen? Klop dan aan bij Codebreakers, een animatiefilm is de oplossing. Er zijn weinig oplossingen effectiever dan een animatie. Je neemt kijkers mee in jouw verhaal en laat een onvergetelijke indruk achter. Animaties worden vaak ingezet ter ondersteuning van marketing of interne communicatie. Het combineert de beste eigenschappen van illustratie en video. Daarnaast is het ook makkelijk aan te passen aan de huisstijl van de organisatie. Zo heb je altijd een filmpje wat past bij je organisatie.

Maatwerk

Elke animatiefilm is anders, dus wij doorlopen het videoproces altijd samen met de klant. Wij kunnen je ondersteunen bij elke stap, van het schrijven van het script tot de editing van de animatie. Daarnaast kunnen wij op gebied van marketing een steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat het animatiefilmpje bij de juiste doelgroep terecht komt. Enthousiast geworden? Kom gezellig langs!

Ben je geïnteresseerd?

Heb jij behoefte aan een video?

Neem hier direct contact op met een Codebreaker. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scroll
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl