Bedrijfsfilm

HomeVideoBedrijfsfilm

Bedrijfsfilm en bedrijfsvideo

Ieder bedrijf heeft een verhaal. Bijvoorbeeld over het ontstaan van de organisatie, waar je voor staat of wat je doet. Wanneer je een verhaal vertelt wil je indruk maken en wil je dat je verhaal overkomt. Het moet mensen raken. En misschien nog wel belangrijker: het moet ervoor zorgen dat mensen jou of jouw organisatie onthouden. Want alleen dan zullen ze voor jou kiezen en terugkomen als potentiële klant. Dus: laat zien wie je bent of wat je doet. Dat kan met een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo. Met een pakkende bedrijfsfilm laat je binnen één minuut zien wie je bent en waar je voor staat. Mogen we een video voor jouw organisatie maken? Dan gaan we op zoek naar het echte verhaal. Want persoonlijke verhalen zijn toch veel interessanter dan feiten?

Bekijk hier een voorbeeld van een bedrijfsfilm

Aanpak

Onze videomakers zijn in staat om een verpletterende indruk te maken op potentiële klanten. Wij laten de kracht van het bedrijf terugkomen in de video. Voordat we aan de slag gaan, doen we eerst goed onderzoek en verdiepen wij ons in de klant. Een perfecte combi voor een unieke bedrijfsfilm. Het is de kunst om de doelgroep te boeien en de juiste boodschap over te laten komen. Wij blijven focussen op het doel van de video en proberen niet gelijk in beelden te denken.

Inhoud bedrijfsfilm

Onze videomakers hebben in een mum van tijd een idee voor een toffe bedrijfsfilm. Of de video nou op de website, social media of televisie moet worden ingezet. Zij weten hoe ze het op de juiste manier moeten aanpakken. Een bedrijfsfilm is heel breed inzetbaar. Je kunt ‘m op je website zetten, maar ook gebruiken op beurzen. Maar wat kan je met een bedrijfsfilm laten zien?

  • Je boodschap. Wat wil je eigenlijk vertellen aan je doelgroep? Wat probeer je al jaren duidelijk te maken? Dit wordt in een bedrijfsfilm verwerkt.
  • Producten/diensten. Wat heb je je klanten te bieden? Dit kan in een bedrijfsfilm overzichtelijk worden weergegeven. Mensen zien toch altijd liever een video dan een stuk tekst waarin staat wat je te bieden hebt.
  • Laat zien waar je voor staat. Dit kan uiteindelijk voor potentiële klanten de beslissende factor zijn om voor jouw organisatie te kiezen.
  • Het bedrijf zelf. Mensen zien dan hoe het er bij jouw organisatie aan toegaat.

Bedrijfsfilm door Codebreakers

Geïnteresseerd geraakt in een strakke bedrijfsfilm dat een verpletterende indruk achterlaat? Dat snappen wij. Met een bedrijfsfilm kan je goed laten zien wie je als bedrijf bent. Veel beter dan met een lap tekst. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsfilm of bedrijfsvideo laten maken?

CALL

KEVIN

+31 24 202 21 66

Kevin weet het, als het over video en beeld gaat. Stel je vraag en maak Kevin je beeld-maat.

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl