Promotiefilm

HomeVideoPromotiefilm

Promotiefilm uitleg

Een promotiefilm is een kort reclamefilmpje waarmee je bepaalde onderwerpen in de spotlights kunt zetten. Je overtuigt het publiek met datgene waar je in gelooft. Dus heb jij iets wat de aandacht verdient? Dit kan een productlancering, een dienst of evenement zijn. Je hebt in ieder geval een boodschap die gehoord moet worden, moet rondgaan en onthouden moet worden. Wij zijn Codebreakers en wij kunnen daarvoor zorgen.

Bij Codebreakers zijn we altijd op zoek naar een medium waarmee we zoveel mogelijk interesse van de kijker kunnen opwekken en vasthouden. Omdat video nu een van de snelst groeiende media is, maken wij hier zeker gebruik van. Want wie leest er een A4-tje met tekst terwijl je ook een promotiefilm van 1 minuut kan kijken?

Bekijk hier een voorbeeld van een promotiefilm

Doel

Een promotiefilmpje moet door zoveel mogelijk mensen worden gezien. Lukraak een video inzetten onder het motto ‘Gewoon omdat het kan’ heeft geen zin. Wil je een succesvol promotiefilmpje? Dan moet je vooraf een doelgroep formuleren die je in de video gaat aanspreken. Je zet een promotiefilm in wanneer je de aandacht wilt trekken. Een goede promotiefilm geeft het publiek het gevoel dat er iets aan zit te komen wat ze niet mogen missen. Daarnaast moet het publiek ook enthousiast worden gemaakt.

Waarom een promotiefilm?

Maar waarom zou je voor een promotiefilm moeten kiezen? De drie belangrijkste redenen zijn hieronder voor je opgesomd:

  • Het heeft een krachtige en overtuigende werking.
  • Het stimuleert de kijker tot actie.
  • Het is op meerdere kanalen inzetbaar.

De kracht van een promotiefilm zit ‘m in de korte lengte en dat het voor verschillende media inzetbaar is. Het is een bijzondere manier van reclame maken, want het is een laagdrempelige manier om de doelgroep te bereiken.

Promotiefilm door Codebreakers

Heb jij iets wat je graag met de rest van de wereld wilt delen door middel van een video? Dan is het goed om hier van tevoren goed over na te denken. Het moet duidelijk zijn wat er gepromoot gaat worden, wie de doelgroep is en hoe de film het beste kan worden ingezet. Want een promotiefilm laten maken is een goede keuze, mits deze goed wordt ingezet. Daar kunnen wij je wel mee helpen. Geïnteresseerd? Klik dan op de contact button hieronder. We staan altijd open voor een gesprek.

Ben je geïnteresseerd?

CALL

KEVIN

+31 24 202 21 66

Kevin weet het, als het over video en beeld gaat. Stel je vraag en maak Kevin je beeld-maat.

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl