Ontwerpen van websites

HomeWebdesignOntwerpen van websites

Ontwerpen van websites

Wist je dat er binnen 60 seconden 500 nieuwe websites zijn aangemaakt? Veel hè? Geen pro in het ontwerpen van websites? Geen probleem. Wij namelijk wel, we maken er alleen geen 500 in 60 seconden. Ondernemers willen trots zijn op hun bedrijf. Daar is een goed ontworpen website een onderdeel van. Dat snappen wij heel goed. Een bedrijf met een niet werkende website is een gemiste kans. Via je website werf je makkelijk nieuwe klanten – het is een online visitekaartje.

Tegenwoordig ontwikkelt webdesign zich razendsnel. Zo zijn er binnen no-time honderden nieuwe technische snufjes ontdekt, waar designers mee aan de slag kunnen. Super gaaf, maar daardoor verouderen websites nog sneller dan het licht. Denk je een trendy website te hebben, heeft de technologie je alweer ingehaald. Bij Codebreakers laten we ons niet inhalen. Wij lopen voorop.

Voordelen goede website

  • Vergroten van klantenkring. Meer klanten, dat klinkt toch als muziek in de oren?
  • Online visitekaartje. Zeg nou eens eerlijk: doe jij zaken met een bedrijf dat een slechte website heeft?
  • Vergroot je naamsbekendheid. Want een goede website wordt gevonden. Met dank aan SEO.
  • Middel om te verkopen. Verkopen kost tijd en offline kan je maar met een beperkt aantal mensen spreken. Met een website is dit aantal onbeperkt.

Onze aanpak

Wij bouwen je website met WordPress. Dat is een contentmanagementsysteem waarmee je je website eenvoudig kan aanpassen. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben wij een handjevol designs waar je uit kunt kiezen. Zit er niks tussen of heb je zelf een beter idee? Laat het ons weten, misschien is dat wel het perfecte design voor jouw website. Wanneer het design vaststaat kunnen we sparren over de inhoud. Want een website zonder tekst slaat natuurlijk nergens op. Dat geldt ook voor de afbeeldingen. Mensen zien nou eenmaal graag mooie foto’s. Je zou gek zijn als je daar niet op zou inspelen. Niet iedereen heeft een fotograaf in huis, wij gelukkig wel. Die mooie foto’s zijn dus geen probleem.

Laat Codebreakers je website ontwerpen

Ben je toe aan een toffe website? Maar heb jij geen kaas gegeten van websites maken of is het nu een slecht idee om hier tijd in te investeren? Geen probleem. Wij doen het met liefde, want wij hebben er zin in. Je kan met een gerust hart inkopen doen bij winkelcentrum Nijmegen Dukenburg, terwijl twee straten verderop je website wordt gefixed. Dat is nog eens slim zakendoen. Het resultaat? Een goed vindbare site, een prachtig design en een makkelijk systeem.

Ben je geïnteresseerd?

Zij gingen je voor

CALL

KEVIN

+31 24 202 21 66

Kevin is thuis met het web als een spin. Alleen mensen helpen geeft zijn dag nog meer zin!

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl