Responsive website

HomeWebdesignResponsive website

Responsive website

Voor een goede website is het erg belangrijk dat deze ook responsive is. Dit houdt in dat een website herkent op welk apparaat het wordt weergegeven en zich hier automatisch op aanpast. Hierdoor is de website op meerdere apparaten sneller en overzichtelijk te navigeren. Als de website responsive is, scoort deze automatisch hoger in Google en behaal je dus veel sneller je uiteindelijke doel om klanten zo gemakkelijk mogen naar je website te leiden en het verkeer op je website te vergroten.

Mobiel beschikbaar maken van je website

Een groot deel van je klanten bezoekt je website tegenwoordig vanaf verschillende apparaten zoals bijvoorbeeld een tablet of smartphone. Hierdoor is het voor ondernemers van groot belang dat een website dezelfde ervaring geeft op deze verschillende apparaten – een consequente online omgeving.

Vindbaarheid

Sinds april 2015 zijn er strenge regels met betrekking tot de responsiveness van websites. Wanneer jouw website niet optimaal op verschillende apparaten werkt, daalt deze automatisch in de zoekresultaten van Google.

Stappenplan

Bij het responsive maken van je website, hanteren wij een duidelijk stappenplan. Hiermee zorgen we ervoor dat elk detail meegenomen wordt en de beleving van de website perfect vertaald wordt naar je mobiele website.

Allereerst kijken we goed naar de bestaande website. Hoe kunnen de verschillende elementen het best verwerkt worden naar de mobiele versie en hoe kunnen we deze zo overzichtelijk mogelijk maken.

Dan bekijken we hoe soepel de website reageert en of alle visuele elementen goed weergegeven worden op de nieuwe versie. Als laatste stap wordt je gloednieuwe responsive website natuurlijk zorgvuldig getest. Dan is deze er klaar voor om jou weer te laten profiteren van je online aanwezigheid.

Ben je geïnteresseerd?

Zij gingen je voor

CALL

KEVIN

+31 24 202 21 66

Kevin is thuis met het web als een spin. Alleen mensen helpen geeft zijn dag nog meer zin!

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl