Webshops

HomeWebdesignWebshops

Webshops

Met een goede responsive website is het natuurlijk de volgende stap om bezoekers van je website naar je producten te leiden. Naast het ontwerpen van de website, bieden wij ook de mogelijkheid om een online webshop te maken. We kunnen de webshop aan een bestaande website toevoegen, of een compleet nieuwe webshop op een eigen domein creëren. Een overzichtelijk en doelgericht design, volledig afgestemd op jouw doelgroep. Zo kun je direct extra omzet halen uit je nieuwe website.

Stappenplan

Om een webshop te maken die voldoet aan je verwachtingen, nemen wij de tijd om jouw perfecte online winkelomgeving in te richten. Lees hier verder over de stappen die daarbij horen.

Stap 1: Onderzoek

We stellen eerst een aantal vragen in een persoonlijk gesprek, zodat we een perfect concept kunnen bedenken. Hier onderzoeken we bijvoorbeeld waar de doelgroep behoefte aan heeft. En of de webshop toegevoegd kan worden aan een bestaande website of toch net wat sterker staat als zelfstandig domein.

Stap 2: Actie en implementatie

Hierna leveren we verschillende templates op, die als voorbeeld dienen voor het ontwerp van je webshop. We bekijken de verschillende mogelijkheden en bepalen wat kwalitatief gezien de beste optie is. Ook analyseren we meteen of je website responsive is en of daar nog aanpassingen voor nodig zijn.

Stap 3: Hosting

Nadat de webshop volledig is opgeleverd, bieden wij ook de mogelijkheid om deze voor je te hosten. Zo weet je dat hij in de nieuwe staat ook goed blijft functioneren. Want dat is natuurlijk ook erg belangrijk.

Meer informatie?

Heb je meer vragen op gebied van webshops? Dat kan. Want we hebben nog lang niet alles verteld. We vertellen je graag over de mogelijkheden tijdens een gesprek.

Ben je geïnteresseerd?

Zij gingen je voor

CALL

KEVIN

+31 24 202 21 66

Kevin is thuis met het web als een spin. Alleen mensen helpen geeft zijn dag nog meer zin!

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl