Webshops

HomeWebdesignWebshops

Webshops

Met een goede responsive website is het natuurlijk de volgende stap om het verkeer op je website naar je producten te leiden. Naast het ontwerpen van de website, bieden wij ook de mogelijkheid voor het maken van een online webshop. Hierbij is het mogelijk om een webshop toe te voegen aan een al bestaan webshop of een compleet nieuwe webshop op een eigen domein. Zo kun je direct extra omzet uit je nieuwe website halen of een zelfstandig webshop neerzetten. Overzichtelijk en doelgericht voor jouw doelgroep.

Stappenplan

Om een webshop te maken die voldoet aan je verwachtingen, nemen wij de tijd om jouw perfecte online winkelomgeving in te richten. Lees hier verder over de stappen die hierbij horen.

Stap 1: Onderzoek

We beginnen met het stellen van een aantal vragen in een persoonlijk gesprek, zodat we de perfecte match kunnen vinden. Hier stellen we bijvoorbeeld vast of de webshop toegevoegd kan worden aan een bestaande website of toch net wat sterker staat als zelfstandig domein.

Stap 2: Actie en implementatie

Hierna leveren wij verschillende templates op die als voorbeeld dienen voor de klant. Als de webshop toegevoegd zal worden aan een bestaande website, kijken wij wat de mogelijkheden zijn om de meest kwalitatieve webshop neer te zetten. Hier kan mogelijk voor worden gesteld om de website ook aan te laten passen als deze bijvoorbeeld niet responsive is.

Stap 3: Hosting

Nadat de webshop volledig opgeleverd is, bieden wij ook de mogelijkheid om deze voor je te hosten. Zo weet je dat hij in de nieuwe staat ook goed blijft functioneren. Want dat is natuurlijk ook erg belangrijk.

Meer informatie?

Heb je meer vragen op gebied van webshops? Dat kan. Want we hebben nog lang niet alles verteld. We vertellen je graag de mogelijkheden tijdens een gesprek.

Ben je geïnteresseerd?

Zij gingen je voor

CALL

KEVIN

+31 24 202 21 66

Kevin is thuis met het web als een spin. Alleen mensen helpen geeft zijn dag nog meer zin!

image
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers/
https://www.wearecodebreakers.com//
#97763d
style1
scrollauto
Laden...
/home/codebreak/domains/wearecodebreakers.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.wearecodebreakers.com/wp-content/themes/codebreakers
on
no
yes
off
VOER HIER JE E-MAILADRES IN
on
off
nl